Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas pędzi jak szalony, w przyszłym roku będą z nas żony! PM 2013 cz. 31
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-24, 16:14   #2105
Emilia 25
404 Not Found

Dot.: Czas pędzi jak szalony, w przyszłym roku będą z nas żony! PM 2013 cz. 31

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
http://www.etsy.com/listing/11487809...ridal-earrings

A my nie myślimy o podróży - ja nie dostanę tyle urlopu, więc skończy się na wypadzie na kilka dni np w nasze ukochane Bieszczady Może jesteśmy dziwni, ale ja uważam, że Polska jest tak piękna, że nie trzeba jechać poza jej granice Jedynie z pogodą można nie trafić
Też tak myślę.

Cytat:
Napisane przez Visez Pokaż wiadomość
Tragedia, u nas nie będzie takich żenujących zabaw.

Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość
No więc pojechałyśmy z mamuśką do Madonny. Poprosiłam tż, żeby przygotował dla mnie aparat (mamy taki duży, więc nie wzięłam pokrowca, żeby do torebki się zmieścił). Zapytałam się go jeszcze czy bateria jest pełna i ruszyłyśmy z mamuśką w podróż życia Wparowałyśmy do salonu i okazało się, że akurat nikogo nie ma (z panien młodych). Po pogawędce z babeczką (na szczęście trafiłam na tą moją fajną ), pozwoliła popstrykać fotki Szybko się przebrałam, mama bierze aparat, włącza go... a tam komunikat "akumulator rozładowany"............. ................ prawie na zawał padłam... okazało się, że baterie zostały w pokrowcu, który zostawiłam w domu Mówię: "trudno" i dałam mamuśce swoją komórką. Po 3 zdjęciach w telefonie komunikat, że bateria rozładowana... Wtedy już się wkurzyłam a babeczka z salonu miała niezły ubaw dobrze, że mama miała jeszcze swoją komórkę i zrobiła zdjęcia ale powiem wam, że chyba bym umarła gdybym wróciłabym bez zdjęć
Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość
Oczywiście jest o jakieś dwa rozmiary za duża i babka za mało mnie klamrami ściągnęła, ale wszystkie się spieszyłyśmy dzisiaj przymierzając ją wiem, że wybrałam idealną kieckę ma piękną koronkę, której niestety nie widać ale właściwie to cieszę się, że nie mam "profesjonalnych" zdjęć Jest praktycznie taka sama jak Pompeya
Pięknie wyglądasz!

Jeszcze raz wszystkim dzięki za trzymanie kciuków.