2012-11-24, 17:29
|
|
Kawoholiczka
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XV + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez vivinn
Ojej, dziękuję, miło mi! 
A tapeta - kocham <3 i jeszcze kilka innych galerii w podobnym klimacie, mogłabym siedzieć i oglądać godzinami... zresztą siedziałam i oglądałam godzinami
Święto... już nie pamiętam skąd się wzięło, ale pierwsze odbyło się 24 września 2011 - to miało być coroczne (nie comesięczne  ) Święto Pazurkomaniaczek  Później któraś rzuciła pomysł żeby zrobić mani na Święta Bożego Nardzenia, 24 grudnia, a potem poszedł pomysł zrobienia mani dla Rudej również 24. któregoś miesiąca i chyba od tego się zaczęło  Ruda wyznaczyła następną osobę i każda z nas, udzielających się na wątku w miarę możliwości tworzy mani dla wyznaczonej Tradycja 24. każdego miesiąca została 
|
Nie ma sprawy 
Swego czasu też siedziałam na deviantarcie i przeglądałam przeróżne obrazki, najlepiej fantasy ze zwierzętami lub magicznymi postaciami. No i były różne fora fantasy, blogi itp., ale już z tego wyrosłam Poza tym to strasznie dużo czasu zabierało i wkrótce świat wirtualny mieszał mi się z rzeczywistym... Smoki to przepiękne stworzenia, uwielbiam je przez książkę pewnej włoskiej autorki.
Już wszystko zrozumiałam, dziękuję! Od grudnia też będę brała udział w tej zabawie. Mam nadzieję, że Nefty nie będzie na mnie za to zła.
Cytat:
Napisane przez vivinn
Może się przyłączę...  Po szaleństwach tego tygodnia przyda mi się nieco otrzeźwienia 
|
Nadprogramowo kupiłam sześć lakierów, więc łączę się w bólu Do stycznia naprawdę nic nie kupię, bo mam kilka prezentów na głowie dla rodziny, przyjaciółki i osoby z klasy.
Cytat:
Napisane przez smoothly
na święta na pewno pozwolą 
a że tak głupio zapytam, ile masz lat?
|
Mam nadzieję. Już nawet wiem, jakim lakierem pomaluję 
Gdzie tam głupio! Piętnaście lat mam
|
|
|