Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-25, 12:02   #1941
Meliitele
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
Meli x-landery są bardzo fajne i lekkie, ale dla mnie np te taco są podobne tylko waga inna no i cena dwukrotnie mniejsza niż x-lander. Zastanów się na czym Ci zależy w wózku.
Dla mnie najważniejsze to żeby wózek był 3 w 1, pompowane koła (lepiej się jeździ po śniegu), spory koszyk na dole, możliwość ułożenia dziecka przodem i tyłem do mnie, duża gondola, żeby się ładnie składał i jak najmniej zajmował miejsce w bagażniku, folia na nóżki i rączki w spacerówce (żeby nie prać tego co 5 min), no i żeby na rączce miał tą gąbkę a nie ala skórę - jak bawiłam dzieci an studiach to sporo miała tą ala skórę i w lecie w upały strasznie mi się na tym ręce pociły, czasami aż się obcierały. Przednie koła skrętne (to na prawdę ułatwia jazdę, chociaż na początku myślałam że nie będę umiała czymś takim jeździć) i koniecznie 4 a nie 3 kółka. Chyba tyle Jak sobie jeszcze coś przypomnę to dam znać.

no ale ja w końcu i tak kupiłam wózek od brata (który spełnia moje wymagania )
o tym samym myslalam no i lekki musi byc, z 3 pietra ciezki wozek znosic i wnosic to wyzwanie.
a z ta spacerowka to Ty chcesz zeby raczki byly osobno cos w tym stylu http://allegro.pl/wozek-spacerowka-4...785462237.html ?
bo ja nie chcialabym takich raczek

a to jaki w koncu kupiilas ??

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40

Edytowane przez Meliitele
Czas edycji: 2012-11-25 o 12:08
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora