|  2012-11-25, 14:17 | #19 | 
	| Konto usunięte 

| 

Dot.: Proszę o ocenę sytuacji :(

jednak trochę więcej niż 2 dni.Cytat: 

| 
					Napisane przez drabineczka  Ja bym była zła, przecież weekend już minął twoja babcia żyje i ma się dobrze, twoje 2 dni obecności nie były niezbędne, nie jest w stanie tragicznym po wypadku, tak naprawdę pewnie nawet by nie zauważyła że cię nie ma bo otaczają ją inni członkowie rodziny - guz to sprawa przewlekła. Tak tak empatia ale ty też bądź empatyczna - ona pojechała i bawi się dobrze na umówionym od tygodni wyjeździe a ty chyba oczekujesz nie wiem? I co ma teraz statusów nie ustawiać? Ma się źle bawić? 
No i też mi łaska funty pożyczyłaś , taaa, bo w Londynie nie ma ani jednego kantoru i twoja biedna koleżanka zostałaby na lodzie, gdzie tutaj wykorzystywanie?   |  dla mnie ważne, że zauważyła że jestem. a inni członkowie rodziny? hm, ma teraz mnie i mamę.
 niczego nie oczekuję, cieszę się że bawi się dobrze. przecież nie chodzi o to, że ma sobie założyć worek pokutny i cierpieć. też się cieszyłam na ten wyjazd i chyba logiczne, że wolałabym żeby wszytko poszło zgodnie z wcześniejszymi planami. liczyłam tylko, że może napisze chociaż smsa, zapyta jak tam.
 gdzie napisałam, że jakąś łaskę jej robię z pożyczaniem funtów?
   | 
	|     |   |