Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Proszę o ocenę sytuacji :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-25, 14:17   #19
201801191006
Konto usunięte

Dot.: Proszę o ocenę sytuacji :(

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Ja bym była zła, przecież weekend już minął twoja babcia żyje i ma się dobrze, twoje 2 dni obecności nie były niezbędne, nie jest w stanie tragicznym po wypadku, tak naprawdę pewnie nawet by nie zauważyła że cię nie ma bo otaczają ją inni członkowie rodziny - guz to sprawa przewlekła. Tak tak empatia ale ty też bądź empatyczna - ona pojechała i bawi się dobrze na umówionym od tygodni wyjeździe a ty chyba oczekujesz nie wiem? I co ma teraz statusów nie ustawiać? Ma się źle bawić?

No i też mi łaska funty pożyczyłaś, taaa, bo w Londynie nie ma ani jednego kantoru i twoja biedna koleżanka zostałaby na lodzie, gdzie tutaj wykorzystywanie?
jednak trochę więcej niż 2 dni.
dla mnie ważne, że zauważyła że jestem. a inni członkowie rodziny? hm, ma teraz mnie i mamę.
niczego nie oczekuję, cieszę się że bawi się dobrze. przecież nie chodzi o to, że ma sobie założyć worek pokutny i cierpieć. też się cieszyłam na ten wyjazd i chyba logiczne, że wolałabym żeby wszytko poszło zgodnie z wcześniejszymi planami. liczyłam tylko, że może napisze chociaż smsa, zapyta jak tam.
gdzie napisałam, że jakąś łaskę jej robię z pożyczaniem funtów?
201801191006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując