Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas pędzi jak szalony, w przyszłym roku będą z nas żony! PM 2013 cz. 31
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-25, 13:40   #2391
TusiaeM
Zakorzenienie

Dot.: Czas pędzi jak szalony, w przyszłym roku będą z nas żony! PM 2013 cz. 31

Cytat:
Napisane przez Kyiia Pokaż wiadomość
Wiem że można kupić gotowe paseczki, jednak wydawały mi się one za kruche. Nie było napisane z czego są dokładnie ale w dotyku tak jak zwykły najtańszy papier kolorowy. A ja wolałabym coś o nieco większej gramaturze. Żeby było sztywniejsze i nie rozpadło się przy pierwszej próbie włożenia/wyjęcia z koperty No i mimo wszystko nie znalazłam nigdzie pasków w takich kolorach na jakich mi zależało. Trochę poszperałam na alledrogo... byłam w kilku sklepach i hurtowniach papierniczych. Uniwersalne kolory i owszem, ale te które ja chce tylko w mixie można dostać. A po co mi mix kupować skoro wykorzystam tylko jeden kolor? W dodatku na ile mi taki jeden mix wystarczy skoro musimy zrobić około 100 zaproszeń Wolę kupić papier i sama go ciąć. Gilotynę mam w domu, ale niestety większego formatu jak a4 nie przetnę. A znowu nie będę rozcinać kartek żeby po pocięciu je od nowa sklejać skoro taka długości a4 będzie za krótka
Gramatury są różne, ale co do kolorów masz rację, że zazwyczaj jest mix i trudno dobrać akurat ten jeden wymarzony kolor.
Szkoda, że nie masz większej gilotyny, bo nią się bardzo wygodnie wycina te paski. To powodzenia w poszukiwaniach niszczarki
A w jakich kolorach chcecie i jakie wzory?

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora