Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-25, 16:24   #2010
colorblue
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Co myślicie o takim wózku? http://allegro.pl/fun-baby-zestaw-wo...807966665.html

Hmm dziwne trochę, bo 730zł za wózek + te dodatkowe nosidła... Jakoś tanio.
W ogóle kupujecie przez internet, czy w sklepie?
Też na nie patrzyłam Wyglądają całkiem,całkiem... A że cena? A kto powiedział,że wózek musi kosztować 2 tysie conajmniej?

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Przeklejam ze starego wątku bo nie zauważyłam, że koniec był
Witam, widzę, że jestem "zaginiona" Nie mam czasu za bardzo zaglądać. Synek jest absorbujący, do tego stary wątek mamusiowy i już na kolejny nie starcza czasu i sił. Pierwsze 3 miesiące byłam prawie wyłączona z życia. Czułam się fatalnie. Przez tydzień czułam się świetnie. Niestety coś mi się brzuch napina od 3 dni jak chodzę, po dźwiganiu synka. Jutro idę do lekarza, mam nadzieję, że nie skończy się szpitalem. A z dobrych wiadomości to wstępnie będziemy mieć drugiego synka. Mam nadzieję jakoś dotrwać do końca...Mam nadzieję, że u Was bez "atrakcji"
Witaj zaginiona mamusiu
Odezwij się czasami i napisz co u Ciebie słychać

No a ja wkońcu mam spokój i ciszę.. Znajomi przed chwilą od nas pojechali... Hałas i zamieszanie po całości było przez 2 godziny eheh Mężowie dyskusja sobie, ja z koleżanką sobie i już za głośno a do tego moje 2 łobuzy i jej 2 łobuzy ganiające po całym mieszkaniu,strzelające do siebie zabawkowymi pistoletami,wściekające i rozdarte

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora