2012-11-26, 09:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część
Cytat:
Napisane przez Gabi2
Witamy sie w 39 tygodniu  Trzymam  za wszystkie wizyty bo chyba dzisiaj sporo jest.
Zirytowala mnie tesciowka dwiema sprawami, imieniny robi 8grudnia i powiedziałam jej ze chyba nas nie bedzie nawet jak jeszcze nie urodze bo nie chce nad sobą gadania stada ciotek, wujkow i takich 4 durnych braci Tz...a ona na to "ale ja im zawsze mówię ze tak ładnie wygladasz to nikt nie bedzie nad Tobą stał" ze co...a co ma piernik do wiatraka! Tym bardziej każdy z osobna bedzie mi nad uchem, brzuchem gadal, oglądał, moze dotykał o nie!!!!!
Druga kwestia...zapytała sie nas żebyśmy powiedzieli co MY chcemy pod choinkę..nie co moze potzrzebujecie dla dziecka itd tylko jak zwykle jakby tematu Izy nie było
Ja wiem ze możemy powiedzieć ze MY to nic ale chcemy nie wiem bujaczek, ale nadal czekam juz 9 miesiąc na to chociaż kurtuazyjne pytanie czy cos nam potrzeba dla dziecka..ah naiwna jestem.
|
 za 39 tydzień  
A co do teściowej, to może przesądna jest kobieta po prostu
Moja z kolei przesądna nie jest, przyszła tylko kiedyś i się spytała czy mam wszystko dla dziecka I tyle w temacie
|
|
|