2012-11-26, 09:44
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy tutaj swoją bazę - czyli już trzy lata razem. XI-XII.2009
Cytat:
Napisane przez Agusia_a9
jestem szczęśliwa, bardzo szczęśliwa!
|
Cytat:
Napisane przez asioczka
Karenina, znawca sztuki? brawo!
|
Nie nie... po prostu albumy tych dwoch artystow leza u nas w salonie wiec maly czesto - doprowdzajac mnie do zawalu oczywiscie..- przeglada je sobie... 
Cytat:
Napisane przez mamrotka
poluję na dtanglera ale nigdzie nie ma  albo ja sierota nie umiem znaleść
|
Mam kupic i wyslac??
Cytat:
Napisane przez mamrotka
Moja mamusia stwierdziła dziś jak mnie zobaczyła ze strzykawką i słoikiem z mętnym płynem żebym się uspokoiła bo łysa będę  a ja tylko robię zmasowany atak na włosy żeby nie leciały mi  powiem że nawet chyba są efekty, oby już było lepiej
|
Mala podpowiedz - kozieradka jest rewelacyjna na wypadanie wlosow
Odlot mowisz? Ale jak odlot..?
Cytat:
Napisane przez konspiracja
U nas imprezkowy weekend, tydzień tez się wesoło zapowiada
|
Wierze
U nas tez bedzie wesolo...jutro ma urodziny moj drugi mezczyzna
Cytat:
Napisane przez martaN23
witajcie
Oli ma uczulenie na sierść a tu pies i kot! strasznie ropiały jej oczka a rano nie mogła ich otworzyć.teraz codziennie rano robię odsyfianie bo zwierzaki wieczorem chodzą po mieszkaniu jak Oli śpi. Roboty mam ,że hmm 
Remont nawet idzie tż wszystko nadal robi sam to wiecie jak to jest::  Ale jeden pokój gotowy tylko położyc panele i kolor,kuchnia kafle sa,łazienka własnie sie robi.Zostaje drugi pokój i wymiana drzwi wejsciowych panele itd.Ogrzewanie zrobione,woda też  Ale jestem z niego dumna  Zbieram mu właśnie na zegarek-tak mu sie podobał,wiec odkładam po pare złotych
Poczytam was jak komp bedzie działał
|
Fajnie, ze jestes
Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo gotowe jak najszybciej 
Wszystkiego najlepszego
dla
Oliwki
Witam
w koncu wymyslilam prezent dla malza Myslalam i myslalam az mam! Nie wiem jak nazywa sie to po polsku, ale chodzi o lot takim malym helikopterem. Tu wstawie linka, mozecie zerknac KLIK
Ja tam bym sie bala, ale wiem, ze malz interesuje sie takimi sprawami i kiedys chcial wyprobowac...no to ma...
Poza tym uwaga uwaga...szukalam, szukalam i znalazlam chyba w koncu nianie i wyglada na to, ze po milionie lat wyjdziemy wieczorem razem tylko we dwoje
Zobaczymy...dzisiaj przychodzi do nas na rozeznanie a jutro ma zostac z malym sama.
To praktykantka z przedszkola André, ale nie bezposrednio z jego tylko tego drugiego - jak pisalam, w jednym budynku drzwi w drzwi sa dwa osobne przedszkola - wiec maly zna ja i ona jego tez...mysle, ze bedzie ok a zycie pokaze...
Mina mojego malza, kiedy mu powiedzialam, ze szykuje sie nam wyjscie we dwoje - bezcenna
Tak sie biedak ucieszyl, ze stwierdzil, ze to bedzie jego najwiekszy prezent i nic innego nie chce...
|
|