2012-11-26, 10:10
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czas pędzi jak szalony, w przyszłym roku będą z nas żony! PM 2013 cz. 31
Cytat:
Napisane przez blondii91
na 1000 % .
wgl ostatnio przyjechalam do mojej mamy i dowiedzialam sie ze moje kochane cioteczki i wujaszkowie sa zbulwersowani tym co wypisuje na facebooku (w roli sprostowania jakies 2 miesiace temu wstawilam tekst z jednym brzydkim slowem) ... wgl fajnie ze nie potrafia mi tego sami powiedziec tylko przekazuja przez osoby trzecie...
najchetniej to bym ich wcale nie zapraszala wszystkich . no ale nie chce robic przykrosci mamie chociaz wiem ze ta cala rodzinka to najbardziej falszywi ludzie jakich znam .
ufff wygadalam sie
---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------
tylko ze nam jest ciezko wydlubac nawet 1000 zl
|
nie przejmuj się, foto według mnie jest najważniejsze, film to jest tylko dodatek, bo i tak obejrzy się go raz i leży, a foto możesz powiesić na ścianie, włożyć w ramki i zrobić piekny album
a jesli chodzi o ciotki, to ja też mam taką jedną i to w dodatku jest moją chrzestną zarozumiała, fałszywa, wszystkiego zazdrości i najlepiej to by każdego komu się w życiu lepiej powodzi i układa utopiłaby w łyżce wody już widzę jak będzie wszystkim gadać, że na moim weselu to było nie tak, tamto niesmaczne, to brzydkie
|
|