Dzień dobry dziewczynki

pare rzeczy chciałam wam napisac i ciekawa jestem czy nie zapomne

trzese sie cała po tych lekach i tak mi zle pisac i siedzieć przy komputerze

a mam duzo czasu bo TŻ poszedł dorywczo do pracy
no wiec przytyłam już 7 kg i jestem w szoku bo te kg coraz szybciej lecą... teraz waże 58kg ale jestem mała 163cm
co do ślubu to oczywiście musiało się pokomplikować

bo mieliśmy robić dla świadków, potem dla świadków i rodziców, ale dla reszty rodzenstwa (bo swiadkowie to tez rodzenstwo) tez wypadało zrobić więc uzbierało się 17 osób

ale to nic bo moja chrzestna też mówiła że jak jej nie zaprosze to będzie czatować od rana pod urzędem (na jaja) ale fakt faktem ze jest mi bardzo bliska i dużo mi pomogła.. więc ją zaprosze, a że TZ tez ma taką bliską chrzestną (akurat nam się udały) to też wypada żeby ją zaprosić z mężem to jest 20 osób. Na to wczoraj moj tata stwierdził że trzeba babcie zaprosić, bo jak inaczej, i fakt faktem też mi jest bardzo bliska i mieszka praktycznie za ścianą.. czyli to jest 22 osoby i fart że TŻ nie ma bliskiego kontaktu z babcią. Na to stwierdziłyśmy z mamą że może lepiej zrobić gdzies w lokalu, ale po obiedzie i tak bedą chcieli wódke pić (nasze rodziny są chyba nie do przepicia) więc i tak będziemy ich musiały zaprosić do domu na wódke bo w lokalu bym zbankrutowała

i tak się koło zatacza więc lepiej odrazu zaprosić ich do domu na obiad. Będzie sajgon ale jakoś będą musieli się zmieścić i już.
Co do wózka to moge wam pokazać na strone ale jest BRZYDKI, w zyciu bym go nie kupiła patrząc na strone. Za to na żywo jest zgrabniutki, i śliczny a ten stelaż (ja to nazywam pająk) jest wogole niewidoczny i gdyby mi pani nie pokazała w katalogu to nawet bym nie wiedziała że ten stelaż jest tym z "wydziwianych" którego nie chciałam.
Także pokazuje wam ale nie osądzajcie surowo bo wiem że okropny jest na zdjęciach i sama bym tak o nim myślała

aa i to że nie trzeba przekładać siedziska tylko się obraca to mnie zaczarowało

chociaż wiadomo że to tylko dodatek i bez tego bym go pewnie kupiła
http://allegro.pl/coletto-marco-polo...800260575.html
bo chciałam jeszcze inny espiro ale spacerówka sie nie rozklada na leząco

a taki maluszek polroczny jak bedzie całymi dniami na spacerach to musi spac prosto, dla mnie to zbyt duza wada zeby go kupic
i jeszcze mam dylemat nad tym-napewno wam sie bardziej spodoba, ale go nie widzialam na zywo i mozliwe ze nie zobacze a w ciemno nie kupie... we wtorek jade do jedynego sklepu gdzie moze byc 100km bo tak to w promieniu 200km go nie sprzedają..
http://allegro.pl/3w1-tutek-ambero-f...787143896.html
szczerze to jest tyle ładnych wózkow na internecie.. a poszlam do sklepu i wiekszość z nich okazują się czołgami.. ja przy wzroście 163cm czuje się jakby był większy odemnie. a wjechac takim czołgiem do sklepu to byłby koszmar, zdecydowanie potrzebuje czego zwinniejszego i lekkiego
a i wstawiam zdjecia tej sukienki