Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marzenie spełnione po latach?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-26, 12:21   #2
Susette Crackers
Raczkowanie

Dot.: Marzenie spełnione po latach?

Jestem dobrym przykładem na to. jako nastolatka marzyłam o tym, by poznać parę znanych osób z pewnego kręgu, obracać się w ich kręgu. Po 10 latach, moje marzenia się spełniły. Poznałam ich, jestem z paroma w kontakcie, ale ... z biegiem lat człowiek inaczej patrzy na życie.... Prawdopodobnie dojrzałam i już nie potrzebuję sławnych znajomych, którzy mają swoje fochy itd... Wolę normalnych znajomych, którzy stąpają mocno po ziemi, a nie życia tylko od imprezy do imprezy, jaką panienkę by zaliczyć, itd. Czy jestem rozczarowana? Tak, bo jako nastolatka inaczej to sobie wyobrażałam, nie mniej cieszę się, bo będę miała co dzieciom opowiadać Uważam, że marzenia spełniają się wtedy, kiedy jest na to czas. Być możę wtedy, jako nastolatka od razu dałabym się porwać temu wirowi i byłabym zgubiona. Teraz (jak wcześniej pisałam) dojrzałam, inaczej patrzę na pewne sprawy, wiem co jest w życiu najważniejsze. Uzmysłowiło mi to, jak nie powinno wyglądać życie i ukierunkowało na poukładanie swoich spraw.