Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze tabletki, kapsułki, witaminy poprawiajace kondycje włosów- ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-26, 13:09   #2673
empressofshadows
Raczkowanie

Dot.: Najlepsze tabletki, kapsułki, witaminy poprawiajace kondycje włosów- ZBIORCZY

Witam
Ja również zmagam się z wypadaniem włosów,męczę się już tak jakiś czas.Oczywiście zasięgłam porady dermatologa ,zrobiłam badania (TSH,żelazo)i niby wszystko ok.Zalecono mi biotebal5mg i do wcierania Alpicort E,po trzech miesiącach zero efektów,a przepraszam włoski mi nowe zaczęły rosnąć,ale nadal garściami wypadały.Od miesiąca zażywam inneov gęstość włosów i już po tygodniu u mnie był efekt,podczas mycia włosy już nie leciały w niebotycznych ilościach.Ja myślę,że na każdego działo co innego,trzeba popróbować,wiadomo,ze od razu chce się zobaczyć efekty,bo to nic fajnego ,jak włosy wypadają garściami,ja miałam piękne długie,grube włosy,teraz mam ich połowę mniej,albo i lepiej.Jestem dobrej myśli.Acha,do wcierania używam teraz seboradinu czarna rzodkiew,tylko troszkę przetłuszcza mi włosy,a niby nie powinien.
empressofshadows jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując