Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najbardziej stresujące kwestie związane ze ślubem, weselem, zaręczynami.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-26, 14:58   #2
claudusiaaaaa
Raczkowanie

Dot.: Najbardziej stresujące kwestie związane ze ślubem, weselem, zaręczynami.

Cytat:
Napisane przez blackcherry12 Pokaż wiadomość
Zakładam wątek, bo nie znalazłam podobnego Dziewczyny! Co dla Was jest, lub było najbardziej stresującą rzeczą związaną ze ślubem?

Sama organizacja wszystkiego jest dla mnie niczym w porównaniu do strachu przed pierwszym tańcem. Wy też tak macie? Ojej przecież w takim stresie, kiedy wszyscy goście na nas będą patrzeć, to może wyjść cyrk a nie taniec:P A najgorsze jest to, że mój TŻ to wcale się do prób nie kwapi i się wyśmiewa z tego, a ja mam taki stres, jak stąd do Honolulu

Dwa- przysięga. Piękne, ale stresujące. Nietrudno o przejęzyczenie, zająknięcie, zapomnienie tekstu. A mały troll kamerzysta, czuwa żeby ten najważniejszy moment uchwycić

Zmówiny- spotkanie swatów, czyli naszych rodziców. Dwa dni przed nie spałam, że się nie polubią;P

Niektóre moje koleżanki walnęły sobie jednego przed południem. Ja bym chyba się bała, ze odwalę jakąś szopkę haha:P Macie jakieś pomysły jak radzić sobie ze stresem w ten piękny dzień?

Mój ślub wprawdzie dopiero za 8 miesięcy, więc pomyśleć można, że nic mnie jeszcze nie stresuje, ale jednak. Serce mi mocniej wali na myśl o przysiędze, ponieważ przy publicznych wystąpieniach próbuję wszystko powiedziec na jednym oddechu, przez co brakuje mi powietrza i zaczynam się hmmm... jąkać, czy jak to nazwać. :P Drugim, choć mniejszym stresem jest dla mnie pierwszy taniec. Jak sobie poradzę ze stresem, nie wiem :P Ale na pewno nie strzelę sobie kieliszka, bo jako osoba pijąca raz w roku trochę wina mogłabym przestać sie odpowiednio kontrolować
claudusiaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując