Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XV + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-26, 20:18   #1835
zlakobieta
Zadomowienie

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XV + przeogromna dawka plotek!

[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;37818449]Właśnie pije ciepłą coca-cole,całkowicie wygazowaną. Innym pomaga,zresztą jeden paw w tą czy w tamtą nie robi mi już różnicy.[/QUOTE]

Coca-cola naprawdę pomaga, ale z tego, co wiem nie powinna wlaśnie być "odgazowana"

Cytat:
Napisane przez cooone Pokaż wiadomość
Tadam
Nefty, nie znam się na wzorkach i nie jestem w nich dobra...

Ale mani z dedykacją dla Ciebie i życzeniami, aby Twoje życie było tak kolorowe jak szuflada z lakierami i żebyś raziła wszystkich jak najdłużej swoim blaskiem tak jak te paznokcie Sto lat kochana!!
Śliczne

Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej Pokaż wiadomość
Też jej nie trawię Ani coli, ani Spritów, ani nic w tym stylu.
Może się jednak skusisz? (patrz załącznik )

Cytat:
Napisane przez vivinn Pokaż wiadomość
Mówiłam, że w tamtym tygodniu poszalałam z lakierami? Mówiłam. No to dziś mam
Dużo zapłaciłam, bo zamawiałam z dwóch sklepów, więc i przesyłka policzyła się dwa razy, ale jakoś nie mam wyrzutów sumienia

Holo-lololo
A zaczęło się od tego, że wpisałam w allegrowsiej wyszukiwarce ChG OMG! i wyskoczył cały jeden wynik. Już-już miałam klikać, ale przejrzałam następną stronę i wybrałam te dwie perełki Choć w sumie mogłam wziąć jeszcze Revvvolution Hmm, no nic następnym razem I jeszcze INM dziś do mnie przyszedł, bosko jest
Przepięknie wyglądają
Nie mogę się doczekac kiedy je na paznokciach pokażesz

[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3781983 4]
Ha, jestem już na bieżąco... Nie miałam czasu pomalować paznokci prze to nadrabianie... Dlatego zamiast paznokci dostaniecie fotkę cebularzy z boczkiem i serem domowej roboty Ostatnio Śniegusek chwaliła ziemniaczki pieczone swojego Szczęścia, a ja muszę powiedzieć że nikt nie robi takiego ciacha drożdżowego jak mój Małżon Smacznego [/QUOTE]

Jaka głodna jestem Wyglądają mega

Cytat:
Napisane przez Śniegowa Pokaż wiadomość
Moja Mama tez usłyszała, ze na pewno nic w domu nie robi. I że obrzydliwe jest zagniatanie ciasta z pomalowanymi paznokciami WTF???

Oto jej łapka (zdjęcie kalkulatorem)
Piękne paznokcie i super kolorki

EDIT:
Nie wiem dlaczego załącznik się nie załadował
Spróbuję może w osobnym poście za chwilkę...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg o 001.jpg (36,8 KB, 8 załadowań)

Edytowane przez zlakobieta
Czas edycji: 2012-11-26 o 20:20
zlakobieta jest offline Zgłoś do moderatora