Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-26, 20:40   #2442
colorblue
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Jestem mistrzem...

Leżę sobie pod kocem w domu, wpada mój tata, ja zdziwiona o co kaman, on dosiada się do mnie jeszcze w butach i kurtce i mówi no choć przytul się?!
Nie wiedziałam o co kaman, okazało się, że dwa sms "jestem jakaś smutna dziś. kocham Cię" i "Chcę do Ciebie i przytulić się" wysłałam do taty a on czub żarty sobie ze mnie uskutecznia...
: hahaha:

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
to ja też wam opowiem hiostorię i spadam do odmu

mój tata szedł ze mną do sklepu i moją siostrą. ja lat ok. 5, siostra ok 3. a mama juz tam była bo to były czasy wieeeelkich kolejek. i tata wchodzi z nami do sklepu, tłum ludzi, a moja siostra: "o ku*** ile tu ludzi"
a co mój kochany tatuś zrobił? odwrócił się na pięcie i wyszedł ze sklepu a dzieci gdzie poszły? do mamusi! mama myślała że się pod ziemię zapadnie ale już wyjść nie mogła bo i tak stała 2 godziny to trochę szkoda
Ooo i kolejna agenciara

Kurde miałam troszke zalatany dzień, emocje po badaniu chyba ze mnie zeszły bo dodatkowo zupełnie wypompowana jestem......
Teraz pakuje męża bo jutro wyrusza do pracy do Warszawy
Trzymajcie kciuki ,aby wszystko było ok i nie wrócił goły i wesoły....:/
Bo wiecie on jedzie w obce,nowe miejsce i w zasadzie nie wiadomo czy trafił uczciwie czy nie, dopiero się okaże.....Mam nadzieję,że tak bo rachuunki czekają

A na dodatek nacytowałam się jak głupek i co próbowałam wysłać wiadomość to mi wyskakiwało,żeby się zalogować...Logowałam się i dupa...

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora