Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem, część XXV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-27, 10:30   #830
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszek133 Pokaż wiadomość
Ale ja bym chciala wiedziec czemu nie placze? Mysle ze przez to ze nie widzialam go tyle i ciagle plakalam z tesknoty wiec teraz nie czuje roznicy bo przeciez nie mialam z nim czestego kontaktu i nie widzialam go. Ale coz, smiec pozostanie smieciem. Jak lubi sie K U R W I C to jest sprawa ale niech sie trzyma z dala bo mi sie rzygac chce na ta mysl
Etap gniewu jest naturalny, zwłaszcza po wyjściu na jaw takich rewelacji.
Jeśli niedługo zaczniesz go idealizować "a może pisał tak specjalnie, bo wiedział, że to przeczytam i chciał mnie chronić?", to też będzie naturalne, ale nie wahaj się wpadać tutaj na kubeł zimnej wody
Cytat:
Napisane przez ulicznica Pokaż wiadomość
Mój eks w odpowiedzi na moje pytanie, na czym jego zdaniem polega obecnie nasza relacja (nazwijmy to wprost - na spotykaniu się, adorowaniu mnie i sprawianiu sobie obupólnej przyjemności): "nasza relacja polega na głębokiej przyjaźni, zaufaniu i bliskości. A moją bezczelność... bardzo lubisz "

On chyba sam nie wierzy w to co pisze, zawsze potrafił mnie rozśmieszyć. Śmiem podejrzewać, że nasza "głęboka przyjaźń" skończy się, kiedy zdecyduję się wejść z butami w coś nowego na poważnie.
Lubię bezczelnych facetów Jeśli nie są chamscy, of course.

Twoja sytuacja nie jest jasna ani przewidywalna. Możecie się w sobie zakochać, jak i znudzić w ciągu paru tygodni. Przynajmniej wspomnienia będą miłe
Cytat:
Napisane przez tyene Pokaż wiadomość
"pamiętaj, że przy seksie wytwarza się okscytocyna i jednym z zadań seksu jest budowanie więzi, więc bądź ostrożna, bo przy najlepszych chęciach i tak możesz poczuć coś więcej do drugiej osoby"
Tak, układy FF są niebezpieczne i nieprzewidywalne.
Cytat:
Ale jednym z najlepszych sposobów na odróżnienie ziarna od plewu w przypadku umawiania się z katolikiem czy konserwatystą jest moim zdaniem sprawdzenie, czy ma tendencje do slut shamingu. Jeżeli ma - odpada. Można mówić o bardziej konserwatywnych wartościach nie obrażając i gnojąc kogoś, kto ma inne.
Racja
Cytat:
Czuje się nie jak ukochana kobiet (nawet była), ale jak dobry, fajny samochód, co się go miało kilka lat. Czuję się bardzo zraniona w środku przez to. Bardzo. Dogłębnie zraniona.
Ech, powinien istnieć jakiś wykrywacz uczuć głębszych, by uniknąć sytuacji takiej straty czasu, z jaką miałaś do czynienia. To niszczy emocjonalnie.

Cytat:
Zawsze podobali mi się mężczyźni, z którymi się spotykałam, ale ten jest wyjątkowo atrakcyjny fizycznie. Przez to się boję, że ja nie jestem wystarczająco atrakcyjna, chociaż wiem, że powinnam mieć więcej zaufania i wiary pod tym względem. Przecież mnie widział, na skypie, gdzie wygląda się koszmarnie, bez makijażu, w piżamie. Nie mogę wyglądać gorzej, kiedy się zobaczymy.
Widział Cię. Gdyby Cię nie akceptował, nie kontynuowałby znajomości.
Wydrukuj to sobie i powieś nad komputerem