|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Cytat:
Napisane przez Kwiatuszek133
Ale ja bym chciala wiedziec czemu nie placze? Mysle ze przez to ze nie widzialam go tyle i ciagle plakalam z tesknoty wiec teraz nie czuje roznicy bo przeciez nie mialam z nim czestego kontaktu i nie widzialam go. Ale coz, smiec pozostanie smieciem. Jak lubi sie K U R W I C to jest sprawa ale niech sie trzyma z dala bo mi sie rzygac chce na ta mysl
|
Etap gniewu jest naturalny, zwłaszcza po wyjściu na jaw takich rewelacji.
Jeśli niedługo zaczniesz go idealizować "a może pisał tak specjalnie, bo wiedział, że to przeczytam i chciał mnie chronić?", to też będzie naturalne, ale nie wahaj się wpadać tutaj na kubeł zimnej wody 
Cytat:
Napisane przez ulicznica
Mój eks w odpowiedzi na moje pytanie, na czym jego zdaniem polega obecnie nasza relacja (nazwijmy to wprost - na spotykaniu się, adorowaniu mnie i sprawianiu sobie obupólnej przyjemności): "nasza relacja polega na głębokiej przyjaźni, zaufaniu i bliskości. A moją bezczelność... bardzo lubisz  "
On chyba sam nie wierzy w to co pisze, zawsze potrafił mnie rozśmieszyć.  Śmiem podejrzewać, że nasza "głęboka przyjaźń" skończy się, kiedy zdecyduję się wejść z butami w coś nowego na poważnie.
|
Lubię bezczelnych facetów Jeśli nie są chamscy, of course.
Twoja sytuacja nie jest jasna ani przewidywalna. Możecie się w sobie zakochać, jak i znudzić w ciągu paru tygodni. Przynajmniej wspomnienia będą miłe 
Cytat:
Napisane przez tyene
"pamiętaj, że przy seksie wytwarza się okscytocyna i jednym z zadań seksu jest budowanie więzi, więc bądź ostrożna, bo przy najlepszych chęciach i tak możesz poczuć coś więcej do drugiej osoby"
|
Tak, układy FF są niebezpieczne i nieprzewidywalne.
Cytat:
Napisane przez tyene
Ale jednym z najlepszych sposobów na odróżnienie ziarna od plewu w przypadku umawiania się z katolikiem czy konserwatystą jest moim zdaniem sprawdzenie, czy ma tendencje do slut shamingu. Jeżeli ma - odpada. Można mówić o bardziej konserwatywnych wartościach nie obrażając i gnojąc kogoś, kto ma inne. 
|
Racja 
Cytat:
Napisane przez tyene
Czuje się nie jak ukochana kobiet (nawet była), ale jak dobry, fajny samochód, co się go miało kilka lat. Czuję się bardzo zraniona w środku przez to. Bardzo. Dogłębnie zraniona.
|
Ech, powinien istnieć jakiś wykrywacz uczuć głębszych, by uniknąć sytuacji takiej straty czasu, z jaką miałaś do czynienia. To niszczy emocjonalnie.

Cytat:
Napisane przez tyene
Zawsze podobali mi się mężczyźni, z którymi się spotykałam, ale ten jest wyjątkowo atrakcyjny fizycznie. Przez to się boję, że ja nie jestem wystarczająco atrakcyjna, chociaż wiem, że powinnam mieć więcej zaufania i wiary pod tym względem. Przecież mnie widział, na skypie, gdzie wygląda się koszmarnie, bez makijażu, w piżamie. Nie mogę wyglądać gorzej, kiedy się zobaczymy.
|
Widział Cię. Gdyby Cię nie akceptował, nie kontynuowałby znajomości.
Wydrukuj to sobie i powieś nad komputerem