2012-11-27, 11:40
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: studniówkowa dieta
Cytat:
Napisane przez j_borowka
Cześć, mam 18 lat i za niecałe 2 miesiące mój pierwszy w życiu ważny bal! Chcę wyglądać olśniewająco, dlatego postanowiłam schudnąć 5-6kg. Niestety, ciągle brakuje mi motywacji. Postanowiłam więc zacząć wspólne odchudzanie. Aby być bardziej zmotywowaną, moje postępy pragnę zapisywać w formie krótkich filmików, którymi będę się z Wami dzielić : ) Mam nadzieję, że przypadnie Wam do gustu taka forma wspólnej diety  Liczę na choćby najmniejsze wsparcie. Fajnie byłoby, gdyby w tym przedsięwzięciu wzięło udział więcej osób  Jestem otwarta na wszystkie opinie i rady. A tymczasem zapraszam na króciótkie video
http://www.youtube.com/watch?v=-dn5dtZe2wo&feature=plcp
Takie moje małe sprostowanie, pierwszy filmik miał być właśnie taki żartobliwy, żeby dieta nie kojarzyła się nam z nieprzyjemnym obowiązkiem. : ) Do usłyszenia :d
|
Drogie dziewczę, jak dobrze, żeś nie wpadło na ten pomysł na tydzień przed Przecież wiedziałaś, że studniówka Cię czeka, w końcu jesteś w klasie maturalnej od września, a i już przed wakacjami można było przewidzieć, że ten moment nadejdzie. Na przyszłość-postaraj się wcześniej pomyśleć o odgrubianiu. Ja bym proponowała, żebyś wzięła się ostro za ćwiczenie, biegaj, skacz, rób brzuszki, pływaj. Nie katuj się dietami, bo mózgu dużo musisz używać, gdyż matura nadciąga wielkimi krokami. Powodzenia! I baw się dobrze, niezależnie od tego, czy te 5-6 kilogramów ucieknie, czy nie. Bo studniówkę ma się raz.
|
|
|