2012-11-27, 13:48
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossmann - część XV
Cytat:
Napisane przez BlueSunshine
a przypatrzyłaś się może już jak zachowuje się jak "schodzi" z ust? nie zbiera się w kącikach ust nie wysusza?
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------
nie wiem co masz na myśli mówiąc przeciętny bladzioch  są trzy kolorki, pierwszy jest naprawdę bardzo bardzo jasny i ja go kupiłam żeby mieszać z za ciemnym podkładem max factora, drugi też jest jasny ale nie taki "trupi", ale już ten trzeci już bardziej przypominał mi np taki kolor który jest zwykle w srodku gamy kolorystycznej max factora, jest troche ciemniejszy 
|
Pytanie o pomadki Manhattan nie do mnie, ale ja ich używam, więc się wypowiem. Z ust schodzi równomiernie, nie zbiera się w kącikach. Ma bardzo fajną kremową konsystencję, która zastyga na ustach i niestety wysusza. Trzyma się bardzo długo.
Dla mnie ten podkład z Miss Sporty wcale nie jest taki super jasny. Na pewno nie dla prawdziwych bladych twarzy.
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------
Cytat:
Napisane przez Siuniaaa
Dziękuję  no właściwie za taką cenę to chyba cudów nie ma się co spodziewać  Chociaż mam taki zachwalany z Inglota a mnie nie zachwyca bo szybko płowieje i znika;/
Zawsze używam bazy
szkoda, to może jednak sobie daruję a poszukam innego 
|
Gdybym miała wybierać między Wibo a Miss Sporty to skusiła bym się na Wibo.
|
|
|