Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-27, 14:23   #4540
mad85
Raczkowanie

Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
ruch przed porodem jak najbardziej wskazany, ale nie do przesady nie wiadomo ile będziecie musiały przeć, nie życzę Wam parcia przez 45 minut tak jak to było u mnie

a co do mojego brzuszka, to rzeczywiście fajnie się wszystko wchłania ale rozstępy są okropne, dlatego nie pokazuję go gołego skóra niestety mało sprężysta...

Karola mój Kuba miał 3050g, a w dniu wypisu spadł do 2860g teraz chyba z kilo mu przybyło bo ciężki jakiś się zrobił
Landi super brzuszek zazdroszcze ja mam schiza ze bede zas tyła przy karmieniu. Dzis byla polozna i moja Niunia przytyla tylko 185g przez tydzien Nie wiem czy to zle, jest na samym cycu, dzis zrobiłam jej mm ale wypila tylko 30ml no ale co najwazniejsze zasnela mi i spi juz z dobre 2 godz! Nie wiem co to jest? Czy moj pokarm jest słaby czy jak? Przy takim wiszeniu przy cycu jak ona mi serwuje to powinnam chudnac w oka mgnieniu a ja tego nie widze. Najgorsze jest to ze nie mam sie gdzie zwazyc
mad85 jest offline Zgłoś do moderatora