2012-11-27, 14:23
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część
Cytat:
Napisane przez landi0909
ruch przed porodem jak najbardziej wskazany, ale nie do przesady  nie wiadomo ile będziecie musiały przeć, nie życzę Wam parcia przez 45 minut tak jak to było u mnie
a co do mojego brzuszka, to rzeczywiście fajnie się wszystko wchłania ale rozstępy są okropne, dlatego nie pokazuję go gołego  skóra niestety mało sprężysta...
Karola mój Kuba miał 3050g, a w dniu wypisu spadł do 2860g  teraz chyba z kilo mu przybyło bo ciężki jakiś się zrobił 
|
Landi super brzuszek zazdroszcze ja mam schiza ze bede zas tyła przy karmieniu. Dzis byla polozna i moja Niunia przytyla tylko 185g przez tydzien Nie wiem czy to zle, jest na samym cycu, dzis zrobiłam jej mm ale wypila tylko 30ml no ale co najwazniejsze zasnela mi i spi juz z dobre 2 godz! Nie wiem co to jest? Czy moj pokarm jest słaby czy jak? Przy takim wiszeniu przy cycu jak ona mi serwuje to powinnam chudnac w oka mgnieniu a ja tego nie widze. Najgorsze jest to ze nie mam sie gdzie zwazyc
|
|
|