2012-11-27, 15:50
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Meli, ale Ci się baba trafiła w ogóle jak czytam o tych Waszych wizytach czasem, to wierzyć mi się nie chce, jak można tak traktować pacjentki ... ja raz trafiłam na chamskiego gina, ale zbadał mnie dokładnie, tabletki dobrał mi idealnie, więc nie narzekałam ...
a Ksawciu jaki duży już ciekawe, czy nasze młode też już takich gabarytów jest 
no i ciekawe, co z tym połówkowym będziesz miała ...
Cytat:
Napisane przez nuna2
Ale sie wpienilam!! Nikt cholerka w tym kraju nie traktuje ludzi powaznie!!
Dzwoni mąż tydz temu, że miały być meble do 5 tyg jest 6 i ich nie ma, powiedzieli mu, że będą za tydz. Dzwoni wczoraj(minęło 7 tyg) oni, że ktoś tam już wyszedł i nie wiedza co i jak zadzwonią jutro. Nie dzwonią. Dzwoni TŻ. AA oni co?? Zadzwonią jutro bo jakaś paczka idzie ale oni nie wiedza, czy to akurat nasze czy nie!! I że póki co mają materac i szafkę nocną. No kurrrrrdeeee felek!!   za 7 tyg zdążyli tyle??!!!!!!! Jak jutro zadzwonią to ja im już nagadam swoje!! 
|
niezła organizacja ... my się wczoraj w końcu dodzwoniliśmy do "naszych mebli", mają być niby jutro. mąż mówił facetowi, że ja będę w domu, ale że popołudniu wychodzimy, i niby wstępnie mają być koło 10-11. ale doszliśmy do wniosku, że pewnie albo nie przyjadą jutro, albo przyjadą, jak będziemy do kina wychodzić 
Cytat:
Napisane przez szprotka_mada
Mamuśki- czy któraś z Was korzysta/ła z takich rajstop i leginsów z Gatty?!? Jestem ciekawa jak z jakością etc?
|
ja kupiłam rajstopy, bardzo fajne są tylko droogie 
koleżanka mnie dziś pocieszyła ... rozmawiałyśmy na temat tycia w ciąży, bo ona przytyła ponad 25 kilo, i zapytałam z ciekawości, czy od razu jej kilogramy przybywały, czy jakoś później (z nadzieją, że może od razu, i że jak jeszcze nic nie przybrałam na wadze to może nie będzie źle) ... a ona mówi że właśnie jakoś w 5 miesiącu zaczęła jej waga rosnąć suuuuuuuuuper 
Jenny daj znać koniecznie o porodzie w tym szpitalu !!! ja póki co jestem na niego zdecydowana, ale zawsze lepiej się dowiedzieć 
Maleństwo się przypomniało, po dwóch dniach, że jest ja chcę moooocniejjjjj <masochistka>
Czas edycji: 2012-11-27 o 15:58
|
|
|