2012-11-27, 17:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Maga ale cudne wiadomości a mały już nie taki mały, rośnie nam Bąbelek 
Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis
Madzia wymaz na paciorkowca mialam robiony ak trafilam do szpitala ze skracajaca sie szyjka w 24tc, wtedy mi wyszedl ze mam, dzis lekarz mowil mi za za 2tygodnie pobierze jeszcze raz w gabinecie, natomiast w szpitalu w ktoym planuje rodzic zawsze pobieraja wymaz przy przyjeciu na porod. Wymaz robi sie z szyjki macicy, pochwy i odbytu (tak mialam robiony w szpitalu). A Hbs juz mialam robione bodajze ze 3 tygodnie temu...
|
A co Ci dali na skracającą szyjkę w 24tc? Bo nie pamiętam 
Cytat:
Napisane przez adunia89
Perse, mogę sprzedać Ci dobry sposób na darmowy HIV i HCV  W większości miast są poradnie dla AA, nosicieli hiv itd. Poszłam u siebie w Kielcach do takiej i podczas wywiadu opowiedziałam dość szaloną historię mojej pracy w Stanach (podkolorowałam część z narkotykami/strzykawkami w pokojach hotelowych). Faktem jest to, że było hardcorowo i kobietka kwalifikująca do badań popatrzyła na mnie z przerażeniem i dała te badania za darmo - 80 zł w kieszeni to zawsze coś!
___
ja dzisiaj na 19stą do lekarza,a jutro przed południem odbieram Pappę. Prosimy o kciuki 
|
haha Adunia dobra jesteś 
a kciuki trzymam mocno, wiesz o tym!
Cytat:
Napisane przez czarnula 1982
Witam
Byłam dzisiaj na ktg i u gin,Wyszły mi bardzo delikatne skurcze.
Gin powiedziała,że powinnam wg niej w ciągu tygodnia urodzić 
A jeżeli nie urodze to mam przyjść na wizyte 6 .12.Ale to wszystko zależy od małej,głowke ma bardzo nisko także zobaczymy 
|
no to zaraz mała będzie z nami 
Cytat:
Napisane przez Mmedeah88
Luna, piękna PMka z Ciebie będzie 
Ile masz wzrostu?
|
163 
dziewczyny a w którym tyg robi się wymaz bo nie pamiętam? ja miałam paciorkowca i go wyleczyłam 4 lata temu ale ciągle się boje że wróci 
jutro ide na wizyte i bede miec wyniki wszystkich badan wiec trzymajcie kciuki zeby mi sie jakaś cukrzyca nie prazyplątała bo mnie w psychiatryku zamkną
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
|
|
|