Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-27, 19:36   #2877
colorblue
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
robię budyń, wchodzi Tż do kuchni i mówi:
" O, Alicja w krainie garów"

chyba ktoś nie będzie miał sexu do 2018go
Leżę i kwiczę

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
za to prenatalne w 12 tygodniu zapłąciłam 400zł, więc połówkowe już chyba sobie daruję.. zwłaszcza teraz kiedy mamy tyle wydatków nie wiem jak to ogarniemy..
Zobaczymy co mi gin powie

hahahha, a czemu aż do 2018 ? wytrzymasz tyle lat w celibacie? chyba miało być 2013 co ?

idę zrobić budyń, kupiłam taki pyszny z dodatkiem prawdziwej wanilii i taki z kawałkami białej czekolady i taki z bananami

Melcia wie, że Ci ciężko i jesteś rozżalona całą tą sytuacją.. na pewno będzie dobrze, tylko nie postępuj pochopnie i impulsywnie. Przemyśl wszystko. Wypośrodkuj, nie możesz za bardzo z nim pogrywać, rzucać się i doić kasy, ale nie możesz też być na każde ich skinienie, mięknąć kiedy powiedzą Ci coś co chcesz usłyszeć..
Wierzę, że sobie poradzisz
400zł????Matko:/ Ja dałam 200 i mnie trafiało:/

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
helo ja chyba jakas niewidoczna jestem pisze i pisze i nic hmmm a w sumie jestem zaginiona

w razie gdyby interesowalo , to bylam u lekarza z tym wrzodem na czubku nosa i to wynik przeziebienia, mam wszytko robic zeby go ususzyc czyli najlepiej sudokremem , zeby nie zaczol sie robic ropien , a juz napewno nie masciami wyciagajacymi bo powiedzial ze wtedy wrzod moglby byc na calym nosie

a co do alimentow i spraw w sadzie z czystym sumieniem Meli musze odradzic tym bardziej teraz nie zawracaj sobie glowy, to nie jest takie proste , ja przeszlam batalie sadowa o alimenty i o ustanowienie ojcostwa , a trwala ona 1.5 roku - wniosek zlozylam tydzien po narodzinach malego .... wiec z tym placeniem przed to nie jest taka prosta sprawa , bo moze byc tak ze zdazysz urodzic i nie bedziesz miala jeszcze sprawy.
Na takiej sprawie bedziesz musiala mowic o najbardziej intymnych sprawach czyli sex i te inne sprawy.
aaa i najwazniejsze dziewczyny maja racje, skoro nie masz środków na utrzymanie dziecka i nie daj boze tatus udowodni ze tez nie ma to sad moze sie zainteresowac co z wami bedzie po porodzie , i czy jestes wydolna wychowawczo , radze poki co sprobowac sie dogadac
Ja Cię tam widzę

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora