Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - żele IBD
Wątek: żele IBD
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-27, 19:56   #511
Centrum Zaopatrzenia Timo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Dot.: żele IBD

Cytat:
Napisane przez gwiazdka_20 Pokaż wiadomość
ostatnio zakupiłam żele IBD. I mam kilka pytań. Otóż zaczęłam robić tipsy kosmetykami firmy IBD. Ale nie wiem dokładnie jak je stosować otóż bonder po wyjęciu ręki z lampy jest bardzo śliski i trudno się nakłada żel budujący.I nie wiem czy powinnam przemyć powstałą mase po bonderze cleanerem czy nie? I jak się dopełnia pazurki i piłuje stary żel, to wiadomo całego zelu nie spiłujemy i nie wiem czy kłaść jeszcze na ten żel bonder czy raczej zrobić dwie pozostałe warstwy żelu?? Dziekuję z góry za odpowiedź i serdecznie pozdrawiam )
IBD ma specjalną metodę nakładania żeli, ma w ofercie specjalne waciki-gąbeczki, którymi należy (nie wiem jak to pisemnie przedstawić) "porwać" żel Bonder po nałożeniu cieńkiej warstwy na paznokciu, utwardzać 1 min. Wówczas żel spełnia swoją funkcję i zwiększa przyczepność następnej warswty. Nie należy przemywać żelu Bonder IBD. Uzupełnienie: należy spiłować warstwę wierzchnią, nałożyć Bonder na naturalny paznokieć i uzupełnić

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
Napisane przez nadiuszka Pokaż wiadomość
czyli co? zepsuły się ostatnio produkty Ibd?
Ktoś jeszcze ma takie zdanie?
Taka jest często opinia naszych klientek. Z doswiadczenia powiem, że dobrą alternatywą są żele La Femme (jak dla mnie najlepsze).
Ostatnio spotkałam się, iż osoba, która kupiła żel Pink IBD na Allegro dostała przeźroczysty z poświatą różową Odkąd pamiętam żel ten jest budyniowy. Także na myśl przychodzi mi tylko jedno... podróba
Centrum Zaopatrzenia Timo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując