Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XLV
Wątek: Scent Bar XLV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-28, 07:19   #4135
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XLV

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
abstrakcja jakaś, ja już dostałam jedno zaproszenie od znajomych, dwa tygodnie temu, czyli wtedy było to 6 tygodni naprzód, nawet nie wybiegam myślą jeszcze tak daleko
c'nie?
ja normalnie tez bym jeszcze nie myślała o tym, ale w zeszłym roku się okazało że w grudniu to już cudem coś znaleźliśmy wiec tym razem ekipa się szybciej zebrała
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
I z kolejnej nowości jeszcze, podanie o staż w UMiG mam składać
to chyba dobrze?
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Łatwo było.
Czesiek sam mnie wybrał. Przez mniej wiecej tzry miesiące przyłaził do mnie do pracy. Najpierw tylko po żarcie, potem po żarcie i glaskanie, a potem nie odstępował mnie na krok, na tyle na ile mógł. Doszło do tego że w ostatnich dniach pobiegl mi kilka razy za samochodem jak wracalam do domu
A że nikt go nie chciał, a my się zakochaliśmy....no to wiesz
Przyjechalam ze smycza, nalożylam cielakowi, na ręce go, do samochodu, do weta i do domu potem

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość

a ileż to roboty na radio maryja se przestaw

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
O hesusie... Po 13 godzinach w pracy wróciłam wczoraj do domu, a tam nietoperz i góra brudnych naczyń do zmywania. No co, w gości przyjechała, to nie będzie myć, nie? W ogóle po 40 minutach doszło do ostrej wymiany słów i była cisza do końca wieczoru. Krótkiego, gdyż zaraz zarządziła ciszę nocną i poszła spać.
Szczegóły już może po powrocie, gdyż dojeżdżamy do lotniska
Grzeczni bądźcie!
baw się dobrze
i nie myśl o nietopszu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora