2012-11-28, 10:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Promocje w Douglasie, Sephorze, Marionnaud + OT, część VI :)
Cytat:
Napisane przez elizabarbara

Pozdrawiam Was kochane i caly czas podczytuje.. Na razie nie mam jeszcze mocy pisac, ale licze na to ze niedlugo zaczne normalnie funcjonowac
Milego wieczorku
|
trzymaj sie zaglądaj do nas
Cytat:
Napisane przez Corii
Korzystajac ze do nowego roku duzo nie zostało, a tym samym do odwyku kliknełam sobie własnie w dougim online ETK Excess 
Mam nadzieję, ze bedzie rownie fajny jak ETK zwykły 
\
|
mam nadziej ze będzi Ci odpowiadał dla mnie ideał obok givenchy 
co do lancomowych tusz to jakos sie z nimi nie polubiłam miniatury super a pełnowymiarowe 
Cytat:
Napisane przez sonea8
Dostałam też dwie próbki maski Korresa z różą - i to jest, proszę Państwa, Moja Maska. Cuda mi czyni na twarzy.
Jedno małe ale: nie do dostania poza Sephorą chyba. czy może źle widzę i da się to kupić gdzieś u nas online? Na truskawie nie ma, i nawet, kurczę, na ebay'u niekoniecznie...
|
miałam te maseczkę o której piszesz, bardzo lubiłam 
Cytat:
Napisane przez milka-pilka
A pokażesz dokładnie, która to maska do twarzy? Chyba kiedyś już Hola Ola ją zachwalała 
|
pamięc idealna 
Cytat:
Napisane przez Corii
Dziewczyny, co bardziej poelcacie z P&R z hypoalergicznej: balsam do ciała, który nie pozostawia tłustej warstwy, czy masło ciała? Bo mam dylemat co wziać - co lepiej i dłużej nawilża?
Nie zależy mi aby szybko sie wchłaniał, bo i tak na noc się smaruję.
|
balsam i masło 
Cytat:
Napisane przez Solciuchna
A co do Armaniego, nie wiem, czy było. Melduję, że w warszawskiej Arkadii są zestawy upominkowe - z tuszem ETK (tym w czarnym opakowaniu, chyba klasyk) za 165 zł oraz podkładem Maestro w kol. 5.5 za chyba 299 zł (jaka szkoda, bo chciałam sobie kupić ten podkład, ale jaśniejszy  )
|
a co wchodzi w skład zestawu upominkowego aramniego?
Cytat:
Napisane przez anakazar
szkoda,że jesteśmy wśród tych co się nim nie zachwycają 
szansę mu jeszcze dam,bo tylko raz go nałożyłam.
chyba Hola ma z tej serii krem do stóp.Ja po ich żurawinowym kremie do stóp nie miałam ochoty na dalsze próby-nie podszedł mi również do rąk.
ja ze swojej strony polecam balsam do ciała z serii sweet  kupiłam go dla córki i innego nie używam,lecę już 3 opakowanie.Wygrał z masełkiem z serii hypo 
|
hipo do stóp nie miałam, tzn próbkę i ok, ale najlepszy z p&r wg mnie do stóp to z serii home spa 
mnie ten dziecinny tez odpowiada ale bardziej jdenak wole balsam z serii hipoalergicznej
|
|
|