Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Promocje w Douglasie, Sephorze, Marionnaud + OT, część VI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-28, 10:24   #728
hola ola
Zakorzenienie

Dot.: Promocje w Douglasie, Sephorze, Marionnaud + OT, część VI :)

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość

Pozdrawiam Was kochane i caly czas podczytuje.. Na razie nie mam jeszcze mocy pisac, ale licze na to ze niedlugo zaczne normalnie funcjonowac
Milego wieczorku
trzymaj sie zaglądaj do nas

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Korzystajac ze do nowego roku duzo nie zostało, a tym samym do odwyku kliknełam sobie własnie w dougim online ETK Excess
Mam nadzieję, ze bedzie rownie fajny jak ETK zwykły

\
mam nadziej ze będzi Ci odpowiadał dla mnie ideał obok givenchy
co do lancomowych tusz to jakos sie z nimi nie polubiłam miniatury super a pełnowymiarowe

Cytat:
Napisane przez sonea8 Pokaż wiadomość

Dostałam też dwie próbki maski Korresa z różą - i to jest, proszę Państwa, Moja Maska. Cuda mi czyni na twarzy.
Jedno małe ale: nie do dostania poza Sephorą chyba. czy może źle widzę i da się to kupić gdzieś u nas online? Na truskawie nie ma, i nawet, kurczę, na ebay'u niekoniecznie...
miałam te maseczkę o której piszesz, bardzo lubiłam

Cytat:
Napisane przez milka-pilka Pokaż wiadomość
A pokażesz dokładnie, która to maska do twarzy? Chyba kiedyś już Hola Ola ją zachwalała
pamięc idealna

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co bardziej poelcacie z P&R z hypoalergicznej: balsam do ciała, który nie pozostawia tłustej warstwy, czy masło ciała? Bo mam dylemat co wziać - co lepiej i dłużej nawilża?
Nie zależy mi aby szybko sie wchłaniał, bo i tak na noc się smaruję.
balsam i masło
Cytat:
Napisane przez Solciuchna Pokaż wiadomość
A co do Armaniego, nie wiem, czy było. Melduję, że w warszawskiej Arkadii są zestawy upominkowe - z tuszem ETK (tym w czarnym opakowaniu, chyba klasyk) za 165 zł oraz podkładem Maestro w kol. 5.5 za chyba 299 zł (jaka szkoda, bo chciałam sobie kupić ten podkład, ale jaśniejszy )
a co wchodzi w skład zestawu upominkowego aramniego?
Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
szkoda,że jesteśmy wśród tych co się nim nie zachwycają
szansę mu jeszcze dam,bo tylko raz go nałożyłam.

chyba Hola ma z tej serii krem do stóp.Ja po ich żurawinowym kremie do stóp nie miałam ochoty na dalsze próby-nie podszedł mi również do rąk.

ja ze swojej strony polecam balsam do ciała z serii sweet kupiłam go dla córki i innego nie używam,lecę już 3 opakowanie.Wygrał z masełkiem z serii hypo
hipo do stóp nie miałam, tzn próbkę i ok, ale najlepszy z p&r wg mnie do stóp to z serii home spa

mnie ten dziecinny tez odpowiada ale bardziej jdenak wole balsam z serii hipoalergicznej
hola ola jest offline Zgłoś do moderatora