2012-11-28, 15:09
|
|
szef wszystkich szefów
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XV + przeogromna dawka plotek!
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3785431 1]
Kurcze, Mgiełko Ty takie piękne loki ścięłaś a ja się z moimi strąkami szczypię... Bo mam podobny problem, też mi klapią szybko, ale to nie jest najgorsze. Najgorsze jest to że mi się poniżej ramion strąki straszne robią. A na to mi nic nie pomaga, ostatnio nawet Anwen pisałą na blogu o tym problemie - chyba dla mnie jednak nie ma ratunku.
Mimo, że nie mam cieniowanych włosów to na górze mam ich dwa razy więcej niż na dole (mam włosy waśnie do zapięcia stanika). Na łbie mam pełno "baby hair" krótszych i dłuższych, aż do brody (które się puszą). A od ramion w dół z kolei włosy są pokruszone i połamane.
[/QUOTE]
Może byś jednak skróciła, jak cię kusi. Żeby sobie spokojnie rosły czule pielęgnowane
Ja mam na odwrót. Mało u góry, dużo na dole. Mam baaardzo ciężkie włosy
Cytat:
Napisane przez alazkrainy
paczcie moje pazurki, macie rosnac takie jak u VIV (przyklada lapki do monitora i nazkazuje paczec  )
|
Alik, jesteś świetna
Cytat:
Napisane przez DMkAnia
Koniecznie. Olej możesz dokapać nawet do szamponu, kilka kropli dosłownie  nadal będzie mył, ale nie poplącze włosów. EDIT: i ochroni trochę przed silnym działaniem szamponu 
|
Dokapię sobie do Facelle
Cytat:
Napisane przez lolli_pop
Właaaaaśnie, może sobie zrobię vintage floral?:P
|
Ja chyba też:P
Cytat:
Napisane przez Mmedeah88
Hejo!
Przychodzę z zaległymi pazurkami dla Nefty:
Kochana, najlepsze lakierowe życzenia! 
Moje mani to nic specjalnego, bo do wzorków to ja się nie nadaję, ale wygrzebałam ze swojej kolekcji najpiękniejszą dziewicę!
Enjoy!
|
To Space Cadet? Ładniejszy niż przypuszczałam
Cytat:
Napisane przez cooone
Zakropkowałam się dzisiaj trochę 
Pierwszy raz robiłam i długo chyba tego nie powtórzę..
Zdążyłam tylko jedno zdjęcie zrobić, bateria padła.
|
Bardzo bardzo fajne
Cytat:
Napisane przez Pilar1899
24 zł. ale kolory brzydkie
|
No właśnie kolory nie bardzo, a mnie ostatnio ciągnie do Orly 
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;37859247]Wykrakałam.Nie ma jak to mieć dwie jedynki na czysto z chemii.Normalnie spełnienie moich marzeń.[/QUOTE]
Chu, przykro mi. Trzeba będzie je poprawić A wszystkie ze sprawdzianów, tak?
Cytat:
Napisane przez meeow
rany, jak ja to zrobiłam, że w cytowaniu ominęłam 2 strony? 
|
Może ich jeszcze nie było, gdy nadrabiałaś
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP
także dziewczyny jak któraś ma możliwość to nadal proszę o zerknięcie 
co ciekawe... ten gościu z allegro wstawiał nowe zdjęcia na aukcję i nadal jest na nich ten 265. Śmiech na sali! kusi mnie żeby zamówić z innego konta, ale jak znowu przyśle nie ten co trzeba to se w łeb strzelę.
|
Zapytaj z innego konta czy aby na pewno maja ten numer Dla zmyły podaj też kilka innych
Viv mi się nie zacytowała. Efekt świetny, nie licząc tych pociągnięć Aż mam ochotę zmyć to co mam i pomalować nim
Kontroluje.
Edytowane przez Prezes Kuli Ziemskiej
Czas edycji: 2012-11-28 o 15:12
|
|
|