2012-11-28, 17:26
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odnawiamy stare śmieci, część trzynasta już nam leci - czyli najlepszy rocznik
Cytat:
Napisane przez majlenka_
Dzień dobry
Widzę, że mamy podobny problem dot. włosów. Od czasu kiedy 'trochę' schudłam zaczęły mi bardziej wypadać włosy i moje paznokcie są po prostu liche. Co je zapuszczę to zaraz się łamią. A kiedyś były takie dłuugie, że wszyscy mi mówili 'jakie ładne tipsy' xd Pewnie mam niedobór witamin, bo i czuję się średnio. No... ale wróćmy do włosów. Mam krótkie, od dwóch lat farbuję, najpierw to była ciemna czekolada, a od jakiegoś czasu farbuję na czarno. Różnie mnie strzyżono. I był bok wygolony i grzywka asymetryczna, prosta. Najpierw porównywali mnie do Rihanny, a potem do Chylińskiej ;D No i od trzech m-cy nie byłam u fryzjera (a zazwczyczaj chodziłam co m-c) i już nie wiem jak mam się obciąć. Nad kolorem też już się zastanawiam. chciałam je jakoś rozjaśnić, ale co idę na farbowanie to zostaję przy czarnym. Święta się zbliżają, pasowałoby jakoś wyglądać, chyba się wybiorę do fryzjera w najbliższym czasie
A jeżeli chodzi o Andrzejki to pewnie wyląduję na dyskotece. Będę po wypłacie ;D
|
Może zacznij ( o ile jeszcze tego nie robisz) pić pokrzywę ? Mnie po niej paznokcie zrobiły się mocniejsze i na włosy ma podobno dobry wpływ ( choć tu zauważyłam jedynie trochę większy porost włosów).
|