Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-28, 17:42   #790
agniesikk
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;37862524]No dokładnie, nie raz godzinamin siedziałam na przeróżnych lotniskach (jeszcze nigdy nie musiałal ale nic podpisywać za jednenie-może jakieś nowe wymogi), takie uroki TANICH linii, lecąc np. Lufthansą zawsze był nocleg ze śniadaniem w hotelu, czy pełny obiad, a i opóźnienia - znikome. Mi chodziło o to,że jak ona rzeczywiście kreauje się na królową, to niech leci Dreamlinerem, a nie narzeka na kawe, jedzenie, pokazując swoją LV [/QUOTE]
dokładnie o to samo mi chodzi specjalnie wybrała lotnisko w Modlinie, ZAWSZE jak sie wybiera coś mniej pewnego, to wiekszy procent ryzyka, ze beda opoznienia, awarie, ze organizacja bedzie gorsza itp. To tak, jakby spac w schronisku mlodziezowym i oczekiwac standardów na miare Sheratona. Zresztą zalezy jakie kto ma podejscie ;P Dla mnie np. tragedią było, jak moj chlopak jechal do mnie na weekend po miesiącu nie widzenia się i ktoś rzucił się pod pociąg, którym jechał i miał w efekcie 3 czy 4 godziny opóźnienia. Tez mozna sobie wyobrazic, jak sie czulam, bylam nawet wsciekla na tego czlowieka, ktory sie postanowil zabic AKURAT pod tym pociagiem, dlaczego nie wybrał innego itp.:P Że głupek, że przez niego ludzie mają opóźnienie, że maszynista będzie miał traumę do końca życia. Ale takie rzeczy się dzieją.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-11-28 o 17:46
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora