Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-28, 21:20   #2693
majasn
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61.

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Clarisku teoretycznie bo będzie to uzaleznione od tego kiedy mój lekarz będzie miał dyzur żeby zrobić cc

Majasn trzymam kciuki za postanowienie ja chodziłam na kurs samoobrony, areobik, step, basen, francuski, byleby mysli zająć i by czas szybciej zleciał a przy okazji zrobić coś dla siebie
no ja na siłownię będę latać..chyba jutro wezmę tobołek do pracy i zaraz po pójdę..
czekam jeszcze aż na gruoponie będą jakieś tańsze kursy językowe, bo mam zamiar się nauczyć hiszpańskiego, przypomnieć francuski i znaleźć kogoś na konwersacje z angielskiego..
poza tym mam ten kurs AC/DC więc trochę się z tego przygotowuję..
w styczniu będę przyswajać na nowo kodeks pracy po zmianach więc będę miała co robić..chyba..najważniejs ze to wytrwać w postanowieniach..

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez patuska18 Pokaż wiadomość
Nie wiem co to 3M więc zapewne nie Pracuję w MacoPharma na Szwajcarskiej (zadupie jakich mało.... ). A jak na razie to mało robię, wczoraj szkolenie, dzisiaj znowu. A firma zajmuje się montażem itp wyrobów do transwuzjii krwi, do pobierania itp. Jak na razie mi się podoba

I ogólnie po 4 miesiącach będę mogła założyć sobię kartę Benefit Multisport. I bardzo się nad tym zastanawiam. Trzeba w końcu zabrać się za siebie Któraś z Was posiada taką kartę? Polecacie?
bierz w ciemno! nie wiem jaki system tam mają, bo u mnie całkowity koszt pokrywa pracodawca więc ja płacę tylko podatek i zus, a wstęp masz na prawie każdą siłownię, park wodny, sauny, zniżki na różne usługi, możesz się zapisać na aerobik..wiele miejsc jest kompletnie za darmo, na niektóre masz opłatę typu 5zł za wstęp..tak więc jak masz okazję to bierz
majasn jest offline Zgłoś do moderatora