Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-29, 10:22   #277
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Nowy kupowałaś? Ile płaciłaś?
Ja mam ten problem że z prawej ładnie schodzi jak laktatorem czy ręcznie robię, ale z lewą mam problem, bo czuję że cyc pełny, bo aż nie raz boli, a leci tylko jakby z jednego kanalika. I tak się zastanawiam czy silniejszy laktator by mi wyssał ze wszystkich kanalików W tej lewej to wiecznie czuję ciężar mleka a nie mogę tego ściągnąć. Mati jak się dossie to leci mu dobrze ze wszystkich a ja nie mogę tak. A mam laktator pożyczony elektryczny Aventa.
Kupowałam nowy na allegro, dałam 240 zł.
Ja mam tak że do prawej więcej mi wogóle mleka nachodzi, pewnie przez to że mała przystawiam częściej do niej.
Ten laktator ma naprawdę niezłą siłę ssania więc pewnie by dał rade odblokować u Ciebie te reszte kanalików , bo jak ja robiłam ręcznym babyono to z jednego leciało a po przyłączeniu do tego Medeli to ładnie ciągnie i leci chyba z 5
Zielona to mnie pocieszyłas, że nie tylko u nas tak jest z tymi kupami
na 13 jestem umówiona do lekarki, zobaczymy co powie..

IGA

Maja

Edytowane przez niegrzeczna88
Czas edycji: 2012-11-29 o 10:25
niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora