Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XLV
Wątek: Scent Bar XLV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-29, 10:34   #4310
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Dot.: Scent Bar XLV

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
a dla mnie sam widok zmarch juz jest przyczyną doła , więc nie mogę robic antydołowych ćwiczeń produkujących zmarchy , bo nie będzie efektu i tak , bo wpadnę w dół na widok skutków zmarchowych bardzo skomplikowane ale niestety prawdziwe
ale widzisz, myk jest taki, że właśnie nie wpadłabyś w doła na widok skutków zmarchowych nawet gdyby się pojawiły

jest więcej bardzo prostych ćwiczeń na usunięcie napięcia z różnych partii ciała, z szyi, barków, brzucha, itp. i w momencie jak zauważasz jak Cię stopniowo opuszcza chroniczne napięcie i wlewa się w całą Ciebie spokój i luz to zaczynasz się zastanawiać i dziwić czy naprawdę kiedyś martwiły Cię jakieś głupie zmarchy...?

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Co znaczy dużo?i czy razem z żelazem?
żelazo tak jak pisały Dziewczyny popijaj sokiem np. pomarańczowym, a ile to dużo? no, z pewnością więcej niż te minimum 60 mg, to jest dla całkowicie zdrowych nie zestresowanych osób....

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Oesu, nie wiem. Ale wszystkim, którzy mi się chwalili, że korzystali diagnozuje bąblowca w wątrobie
.
tak z ciekawości, to jest aż tak bardzo niemożliwe

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ach zapomnialam sie podziellic wrazeniami z dentysty ,
dzis nie było tak relaksacyjnie niestety, było brutalnie i agresywnie i bardzo bolało
w dodatku było bez gumy bo sie niedało załozyc bo był za mały, tzn mało wystawał , wiec pan doktor musiał bardzo uwazac co go chyba stresowało i rozpraszało..
i wiem kogo mi przypomina ! kewina bejkona
jaki opis i jeszcze kevin bacon, mniam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2012-11-29 o 10:47
kamena jest offline Zgłoś do moderatora