2012-11-29, 11:10
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotki, wódka i siatkówka, czyli Łona Fajt powraca w 19 odsłonie!
Cytat:
Napisane przez arkadia1616
Tak tak wiem że Ty to wszystko dla hobbita. Ale i tak z Tobą nie pójdę  Znaczy Ty możesz iść na moje wejściówki ale błagam mi daruj. Ja Tobie Zmierzch darowałam
Ja co prawda TiVi nie mam  Ale ale aleee najlepsza oprawa muzyczna u mnie to moi sąsiedzi. Zwłaszcza nad ranem <3 Takie koncerty trzaskają. Że szok. NAjlepiej jest w niedzielę jak z jednej strony na pół kamienicy leci Msza (mam nie wychodząc z łóżka Joaa ostatnio jak spałaś u mnie to chyba leciała nie?  Po naszej degustacji Finlandii  ) A z drugiej awantura i urwy lecą takie soczyste aż miło. Obelgi o jakich się żulom nie śniło 
|
Dobrze, daruję Ci. Ale będzie mi strasznie smutno samej 
Potwierdzam, w niedzielę rano ma się mszę świętą nie wychodząc z łóżka I nawet nie trzeba proboszczowi bitej śmietany z kolan zlizywać 
Cytat:
Napisane przez Karola20
Kurna. Nigdzie z Wami nie jadę 
|
No nareszcie! Ile się trzeba narobić, żeby taką deklarację od Ciebie usłyszeć 
Cytat:
Napisane przez Karola20
Jak zwykle zapomniałam jak to się nazywało, ale wiedziałam, że Ty będziesz wiedziała
Ale jak słyszę, albo jeszcze do tego nie daj Boziu widzę teledysk do Gangnam style, to krew mi krzepnie i wysypki dostaję  Nienawidzę tego 
|
Moja starość jeszcze nie jest tak duża jak Twoja 
Ja mam to mocno gdzieś, słyszę to raczej rzadko, widuję jeszcze rzadziej. Sama piosenka? Łupanka, ale w gruncie rzeczy pozytywna - podoba mi się, że w klipie te jego "sexi lejdis" przynajmniej są ubrane 
Cytat:
Napisane przez Beautiful lie
to znaczy, że zaliczasz się do młodego pokolenia tego wątku
a daj spokój  być za Politechniką w tabeli- czas umierać 
|
Eeeeej, a jak wiedziałam jedną, to też się zaliczam? Myślałam, że drugą też jakieś disco polo zarzucisz... 
Nie sikaj, za Polibudą i za nami Reso 
Cytat:
Napisane przez Karola20
|
W mordę jeża, piękny!
I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere
|
|
|