Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-29, 11:45   #303
tamlin111
Zakorzenienie

Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość

Uwielbiam te Twoje teksty

Nie no do lata sporo czasu to sie zdążysz wyleczyć z pociążowych dolegliwościach
Iwona pociążowe zeszły ale reszta nie chce. Stoi co do grama tak jak było przed ciążą.

No nic idę siku ( trzymać kciuki abym przeżyła ) i brzuszki porobię.

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
zle mnie zrozumialas.. ja sie ciesze ze babcia przezyla i oby jak najdluzej pozyla chodzilo o to ze wczoraj bylo zamieszanie wszyscy sie z babcia zegnali bo pani doktor powiedziala ze to sa jej ostatnie minuty.. o to chopdzilo.. a ja jestem zla ze to on pojechal a nie kto inny.,. ohh nie robcie ze mnie jakiejs zlej osoby..
Ja Cię doskonale rozumiem, bo jak moja babcia dostała udaru to ja mając pracę i dziecko, będąc sama, biegałam między pracą a odebraniem dziecka przedszkola do szpitala ją karmić. Później jak była w domu to odbierałam dzieciaka i szłam do babci pomóc, a wieczorem ją umyć. Dopiero jak zaszłam w ciążę to odpuściłam bo dźwigać nie chciałam, a babcia sparaliżowana. Wszystkie szpitale rehabilitacyjne ja załatwiałam, nawet jechałam raz 120km i kłóciłam się z ordynatorem o przyjęcie jej na rehabilitację. Dodam tylko że babcia ma 7 wnuków. Reszta bez dzieci albo z mężami, żonami, co im łatwiej, ale najlepiej było do mnie zadzwonić. Nieraz nie wiedziałam jak się nazywam. Wtedy jeszcze z Kropkiem nie mieszkałam więc często jak przychodził to Paulę zostawiałam z nim i szlam do babci. Także wiem o co Ci chodzi