Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Silny Krem Na Przebarwienia Jaki?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-25, 13:11   #2
Maripossa
Zakorzenienie

Dot.: Silny Krem Na Przebarwienia Jaki?

Cytat:
Napisane przez aggatkka Pokaż wiadomość
Mam bardzo duze przebarwienia potradzikowe na skorze ramion,dekoltu i plecow,chodze na zabiegi kwasami do dermatologa.Chce rowniez dodatkowo stosowac silny,skuteczny krem na przebarwienia.Mozecie cos polecic?Krem acne-derm,no-scar,glico A odpadaja,dla mnie malo skuteczne.Dzieki za wszystkie odp.
Hmm, skoro dermatolog leczy cie kwasami to powinien ci tez przepisac odpowiedni krem na przebarwienia
Ja kupowalam niedawno mojej siostrze krem firmy Lierac (droogi, na Allegro ok.70zl) Day Peel, on tez jest z kwasami...
Nie wiem czy stosujesz (ale mysle ze tak) kremy z wysokim filtrem...jesli chodzisz na kwasy do dermatologa, to nie powinnas stosowac super mocengo kremu na przebarwienia, bo nie chodzi o to, zeby zwlaczyc to jak najszybciej jak najwieksza dawka, ale o EFEKT, ktory przychodzi z czasem.
Na twpim miejscu porozmawialabym z lekarzem, zeby przepisal ci cos, co ci bedzie odpowiadalo, skoro kremy ktore wymienilas nie sa dobre...

A powiedz jeszcze: od jakiego czasu masz ta kuracje? jakl dlugo stosowalas poprzednie kremy??
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując