Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-29, 16:56   #4857
Dragusia88
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
wow, ale juz duzy
ciesze sie, ze wszystko dobrze
Florian, sliczne imie, tez sie nad nim zastanawialam (tylko nie pasuje do naszego mocnego nazwiska, za duzo spolglosek chyba )
ale u nas chyba zostanie Andre'
Andre tak takby z Francji
Cytat:
Napisane przez bmma Pokaż wiadomość
Miałam na myśli, że planowana była córcia, więc byłaby niespodzianka, że facet Ale przecież mój dzidziuś, więc płeć to pikuś. Liczy się zdrowie i miłość
my chcieliśmy faceta
Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
FLORIAN- będzie strażakiem Fajnie, Florek
albo hutnikiem
Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891 Pokaż wiadomość
Byłam dziś na wizycie. I jestem nawet zadowolona. Jak zwykle fotel - pan dr powiedział że szyjka ładna, długa i wszystko ok. Potem obejrzelismy malucha, wszystko w porządku ale szczegółów mi nie powiedział (waga,wzrost) bo konkretne usg na nastepnej wizycie a teraz tylko podgląd. Mały zawsze leży poziomo jak go widze, na brzuchu a teraz na pleckach. Widziałam serducho i wszystko, rączke, nóżke, buźke. Tylko ten tekst "CHYBA" syn mnie wkurza. Niby pokazuje na USG ale nigdy nie powie na 100%. I wydaje mi sie że zakupy ubranek dopiero po nowym roku
Co do moich wyników to mam brać magnez 2x1 i witaminki. A i mam pić herbate żurawinową bo coś tam z moczem jest. Uwaga uwaga : na nastepna wizyte mocz i ..... glukoza
Wizyte mam 27.12 zaraz po świętach i to juz bedzie połówkowe to bedzie skończony 22tc.
Zapytałam o wage powiedział ze nie waże za mało. Takze taka fajna spokojna wizyta. Tylko jak wyjechał o tej glukozie to mi się słabo zrobiło
dla chyba chłopaka
Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
za wizytę i za wybór imienia.
Jak byłam mała to działało mi na nerwy to imię bo ma imieniny wtedy co ja (Moniki) 4 maja i w kalendarzu zawsze Floriana pisało i jeszcze dodatkowo Dzień Strażaka a na moje imię to z reguły brakowało miejsca i tylko w co którymś kalendarzu było ot takie wspomnienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Dalej mam kroplówkę wieć ciężko mi się pisze . Trochę mam doły bo pewnie z 3 dni mnie zostawią na obserwacji a w weekendy przecież nie wypisują
to jak cie jutro nie wypisza a bedzie dobrze to idz na przepustke na weekend

a miałam powiedzieć o moich wynikach. dała mi antybiotyk 2 razy dziennie przez 5 dni, a potem mam zrobic jeszcze raz badania i dac znac, jak te leukocyty nie spadna to koniec szpital i koniec.
no ale chyba antybiotyk juz pomoże

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując