Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-30, 11:25   #91
uosobienie_melancholii
Raczkowanie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
Mi udało się wczoraj nie zgrzeszyć (głównie dlatego że znajoma odwołała wieczorne spotkanie - wiec nie do końca moja zasługa
A dziś rano M. zaprosił mnie na kolacje - w ramach rekompensty za późne powroty bo kończą jakiś projekt w pracy. No i teraz mam problem
Z jednej strony wiem że nie powinno się nagradzać jedzeniem - z drugiej jaki jest wybór? Wszędzie są pokusy - kino, centrum handlowe, kluby i puby, spotkania ze znajomymi itd Analizuje teraz skład sushi - to chyba najlepsze ? Przynajmniej porcja mała

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

hmmm ok 40-50 kcal w sztuce ... w porcji 5-6 czyli ok 300 kcal nawet z kieliszkiem wina ujdzie
Burito ma 1200 (co ?!!), podwójny Burger z burger kinga 600, pół pizzy supreme ok 500 kcal, 100 g chipsów ponad 500
Ok zaczynam rozumieć skad mam 80 na liczniku ;(

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Wiesz grunt żeby sie nie załamywać - raz nie zawsze Problem nie w wyskokach" tylko w "ciągach" i złych nawykach ... W sumie troche jak z alkoholem
wydaje mi się, że sushi to dobry pomysł :tak:

eh, no nie załamuję się, dietuję dalej. Wzrosła mi waga o 1kg, ale dzisiaj będę jeść tak grzecznie, że spadnie jutro, mam nadzieję Do świąt 3 tygodnie, a ja chciałam zrzucić jeszcze 3,3 kg (od mojej wagi z wczoraj). Ciężko będzie.