|
Dot.: Brak mi....Przyjaciólki:(:(:(: (Czy ktoś też tak ma??
Hej dziewczyny,
Dołącze, pozwolicie? Ja też nie mam już przyjaciółki... Kiedyś miałam, 17 lat już ją znam, kiedyś było naprawdę cudownie, wygłupiałyśmy się, śmiałyśmy i wogóle, rozmawiałyśmy o wszystkim, do dzis pamiętam nasze rozmowy po nocach, gdy któaś nocowała u którejś, nasze oglądanie polskiego filmu z napisami (i czytanie ich w dodatku!), wspólne piwka i krztuszenie sie babcinymi papierosami, zamiast przebywanie w kościele (a to była niedziela, 11:30), najbardziej pamiętam nasze wspólne wyjazdy na wakacje, do pewnej malutkiej miejscowości, ale ześmy tam zabawiły! Nigdy nie zapomnę naszych rozmów, ile to przygód razem miałyśmy!
A teraz? Teraz ona jest zajeta studiami, praca i swoim TŻtem... Dla mnie nie ma czasu, nie dzwoni, nigdy (nawet w czsach gdy sie przyjaźniłyśmy) nie napisała mi pierwsza smsa, tylko zawsze ja, zawsze ja do niej leciałam o 23, dwa kilometry przez nieoświtlona ulice, tylko po to by z nią pogadac, bo miała problem... Ja sie dla niej nie liczę zupełnie.... Smutno mi z tego powodu bardzo, ze nie ma sie do kogo odezwać...
Szukam przyjaciólki, kogoś z kim poszaleję, pogadam, obdarzymy sie wzajemnym zaufaniem... ;(
|