Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie od 7 listopada :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-30, 21:09   #541
madzia12g
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie od 7 listopada :)

Madzia, podziwiam Twoją determinację, 38dni diety, fiu fiu, ja już po kilku się nudzę.. choć zauważyłam, że jak trzeba się potem komuś z tego wyspowiadać (lekarzowi, dietetykowi, czy choćby tutaj Wam), to rzeczywiście trudniej popełniać grzeszki. Gratuluję sześciu kilosów i trzymam kciuki za więcej! [/QUOTE]

Dzięki dzięki -tak własnie jest -przychodzi dzień ważenia u lekarza i nie ma zmiłuj się -nawet siku przed ważeniem jest zawsze czymś ha ha ha

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Dziękuję Wam dziewczyny za miłe słowa--wybaczcie bo trochę się tu gubię i nie wiem jak i komu odpisać , ale się poprawię -obiecuję

Mam dla Was bardzo fajne psychologiczne wytłumaczenie. Minął tydzień diety i schudłyśmy przykładowo 1 kg ---i co wydaje sie nam, że to mało , że nic. Ale wyobraźmy sobie 1kg masła i co to mało? 1kg masła to bardzo dużo i włąśnie tyle pozbyłyśmy się w tydzień ze swojego ciała--nie mówiąć już np o 6kg w miesiąc. To do mnie bardzo przemawia , a do Was?
start 24.10.2012: 99kg......14.10.2012: 96kg..30.11.2012:93kg o kurcze ile przede mną
madzia12g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując