Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problemy z TŻ a może to ze mną coś jest nie tak??? =(
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-25, 18:03   #518
traci
Wtajemniczenie

Dot.: Problemy z TŻ a może to ze mną coś jest nie tak??? =(

Cytat:
Napisane przez kami828 Pokaż wiadomość
Same mnie do tego zmuszacie! Otóż powiem Ci traci że u mnie w domu często brakowało na chleb a kosmetykó nie kupuje codzniennie zresztą przyjedź do mnie zapraszam zobacz jak żyje może wtedy nie bedziesz taka mądra i nie będziesz mnie oceniać!Z chęcią Wam pokaże jak żyje może wtedy będziecie miały inne podejście.

Tak BRAT mi zrobił tatuaż co może chcesz numer tel. żeby Ci udowodnić?Bo ja juz nie wiem jaka mam z Wami "gadać" nie wiecie jak jest a piepszycie.

Tak Was obchodzi mój los że aż musicie mnie wkurzać i pisac tu takie głupoty,mam złe dni i mam prawo narzekać i będę robic co mi sie podoba NIKT nie każe wam tu sie udzielać! Potraficie tylko oceniać i prowokować.

Chyba zniemie nick na wizażu bo teraz co założe jakiś wątek to sie znajdą detektywi i będa wyciągać stare śmieci

Dobre jesteście!!!
Wez mnie kami nie rozsmieszaj i zmien ton.Jasne kosmetykow sie nie kupuje codziennie ale jak kogos nie stac na chleb to nie kupuje kosmetykow ,bo z tego co wiem sa drozsze od chleba.Ja Cie kami nie oceniam bo Cie nie znam ,pisze to co widze.Nawet jak zmienisz nick to i tak Cie poznamy.Nie martw sie.Wiesz tak z ciekawosci zajrzamam do Twojego watku z ciuchami ,i naliczylam tam wiecej bluzek niz Ty tu.Taaaaaaaaa zaraz pewnie powiesz ,ze to siostry ,kuzynki ,sasiadki i kogos tam jeszcze.Nie kami to TY jestes dobra!!!!!!!!!!!!!!!
traci jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując