2007-02-25, 20:51
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Jak pozbyć sie tej trzeciej!!! Sprawa b.pilna!
Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców
A co jest najgorsze? To że te które sie wchrzaniają z buciorami, mówią innym o tobie "ta trzecia/wredna zouza/dzi.../kur.../s...cierka/ nie chce zostawic mojego misiaczka/nie pozwala odejsc mojemu misiaczkowi!". Szkoda tylko, że ten misiaczek, spi z nami co noc, caluje na powitanie i dobranoc...
A czasami gdy dowiesz sie o wszystkim i pokazesz swojej eks najlepszej przyjaciolce zdjecia dziewczyn/y mówi "Faktycznie ladniejsza/e od Ciebie".
Po czym wiedząc że związek Twoj sie rozpada, przychodzi przez kilka dni do Ciebie w samym szlafroczku i paraduje w nim przed Twoim już prawie byłym...
|
No tak przecież te zakochane istotki w "naszych" partnerach/obecnych w stałych związkach,są takie niewinne,normalnie aniołki ale chyba z piekła rodem Normalnie jakbym taką dorwała... to nie dokończe co bym zrobiła,yh agresja mi się chyba włącza jak wchodze na ten wątek. Wdech-wydech,licze do 10. Brak mi słów na te panny. 
Aeterna,jeśli chodzi o zdrade,nigdy nie mów nigdy. To szczera prawda. A jeśli bym wiedziała,że facet kogoś ma/mieszka z nią dałabym sobie spokój,bo chyba są jakieś granice. Cudzych nie tykam No,chyba że wtrafił by się taki,który to skrzętnie ukrywa,jak już pisałam o tym wcześniej.
|
|
|