Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze dzieci świat poznają, a mamusiom spać nie dają. III-IV 2012 cz.(X)V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-03, 13:49   #223
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa
Dot.: Nasze dzieci świat poznają, a mamusiom spać nie dają. III-IV 2012 cz.(X)V

Jutro kończymy 8 miesięcy Michaś siedzi już stabilniej lada dzień i będzie bez osłonek wkońcu !! (tak długo na to czekałam) teraz nie mogę doczekać się, aż zacznie chodzić W czwartek Mikołajki z tej okazji niestety przyjeżdża do mnie ciocia czerwonym paskudnym samochodem !! - nienawidzę !! a do tego mam fryzjera na inny termin się nie dało mam nadzieję, że włosy się pofarbują mimo okresu poza tym Michaś chyba lepiej śpi ale nie chcę zapeszać. Wczoraj i dzisiaj wsadziliśmy mu poduszkę naszą do łóżka i dziś obudził się tylko raz ok 3-4 napił się i poszedł spać dalej, spał do 8. Ale i tak mamy problem z tym, że późno chodzi spać ok 24-1 w nocy nie wiem jak to przestawić mu

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

i tak wogóle witam wcześniejszy post skopiowany z FB

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
ja mojego prosiłam się długo aż wreszcie zapodałam takie argumenty że zrobił to w 2 godziny
mój chyba by nie umiał ich zrobić

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
Jolka plozy u nas spelniaja swoja role i to bardzo, Hania zasypia bez problemu, fakt ze budzi sie i tak czesto ale przynajmniej usypianie ''bezbolesne''. dzisiaj nad ranem wiercila sie strasznie u nas w lozku, wiec ja ja na cycka - nie chce - na drugiego - tez nie, wiec ja do lozeczka i lezac bujalam lekko i zasnela i tym sposobem spalismy do 8 rano.
Jolka powiedz mezowi ze jesli ploz nei zamontuje to bedzie spal na podlodze!! moze to go zmotywuje. plozy na allegro kupicie za 30 zl.
póki co robimy test z naszą poduszką a jak nie to już naprawdę będziemy musieli zamontować te płozy.

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując