Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poszłybyście ze swoimi dziećmi na paradę gejów?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-04, 17:28   #105
DariaKom
Zakorzenienie

Dot.: Poszłybyście ze swoimi dziećmi na paradę gejów?

Cytat:
Napisane przez katakumba Pokaż wiadomość
a nie wiesz ze tv i net nie zawsze sa dobrymi zrodlami informacji? i ze sie informacja musi sprzedac? totez pokaza tylko to, co najgorsze i najostrzejsze

prawda taka, ze parada w cywilizowanym kraju inaczej wyglada niz w polsce
Ja widziałam parady w Niemczech w TV i w necie. Jak to jest cywilizowana parada..hmmm...może to dla inaczej cywilizowanych niż ja ludzi jest.
Kata...mówisz, że to co widzę, to nie to co widzę? Ja jednak zaufam mojemu wzrokowi i słuchowi...całe życie opieram się na tych zmysłach i na dobre mi to wychodzi.
To powiem Ci co widziałam, morze ludzi, ścisk okropny a wszędzie półnadzy ludzie, całujący się, liżący po różnych częściach ciała, na platformach ludzie poubierani jak na karnawale w Rio, tańczący jak w transie- nie sądzę że obywają się bez narkotyków, żeby się tak wyluzować. LoveParade 2003 - pierwszy z brzegu niemal filmik na YT.

Nie mam nic do gejów i lesbijek...jestem przyjazna homoseksualistom, ale tak samo jak nie życzyłabym sobie, żeby hetero znajomi nagle siedząc na kanapie zaczęli się lizać aż po migdałki- bo całowaniem tego nazwać się nie da, obmacywać - czułabym się zażenowana, więc dlaczego mam brać dziecko w miejsce gdzie nie jedna para a całe mnóstwo zachowuje się obscenicznie i są narąbani w 3 dupy?
DariaKom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując