Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Modne torebki
Wątek: Modne torebki
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-26, 14:39   #2008
anies5
Zakorzenienie

Dot.: Modne torebki

Cytat:
Napisane przez yeah Pokaż wiadomość
Anies5, dziękuję, rzeczywiście płaszczyk jest z Zary, może trochę mało praktyczny, często w pralni jest, ale nie mogłam mu się oprzeć, swoją drogą Ty wszystko wiesz.
Co do tych przeszyć, to moja mama również stwierdziła, że nieźle się z płaszczem komponują i żeby nic nie ruszać. No i niesamowicie jestem zadowolona, że jest czarna! Ach!
Nie wiem, ja uważam, że ta torba nie jest duża, może mówię tak bo dotychczas nosiłam jeszcze większe? A Może tylko tu tak wyszła? Ktoś chyba tu jeszcze kupował ją, nie? super-karo? Trzeba to skonfrontować.
Nie ma za co, bo na prawde idelanie plaszcz komponuje sie z torebka.
Na ten plaszczyk sama mialam wielka ochote, ale niestety mojego rozmiaru nie bylo. Gdyby chociaz M, to przerobilabym u krawcowej, ale obawialam sie, ze z Lka bedzie za duzo zabawy.

Tez nie uwazam, zeby byla duza, zwlaszcza w porownaniu z moimi dotychczasowymi, ale wyobrazalam sobie ja mniejsza i to tez nieco ostudzilo moj zapal do zakupu. Teraz widze, ze az taka mala nie jest.

Sabcia kupila rowniez taka, ale jeszcze jej nie dostala. Dzisiaj spodziewa sie paczki.