2012-12-04, 22:58
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zuzana Light
Cytat:
Napisane przez szatinkaaa
Jagienkaaa - wow super efekt osiągnęłaś!!! chciałabym taki brzuszek mieć do lata. Napisz coś wiecej o swojej diecie? Czy oprócz Zwowów robiłaś coś jeszcze??
Gdzieś kiedyś czytałam że Zuza ma cheet day, ja wsumie też wybieram sobie jeden dzień w tygodniu kiedy sobie pozwalam na coś niezdrowego. Nie jest to zbyt rozsądne ale nie potrafie odzwyczaić się od słodkiego. To dziwne wsunie, bo kiedyś mogłam zyć bez czekolady a od kiedy ćwiczę wiecej, bardziej intensywnie mam większą ochotę na słodkie..
|
Odnośnie diety, zaznaczam specjalistką nie jestem. Główna zasada to zdrowe odżywianie się. To co jem regularnie to płatki owsiane, owoce, warzywa, kasze, makaron razowy, serki wiejskie, twarogi, jagurty naturalne, ryby i kurczak, chleb pełnoziarnisty, orzechy. Nie jem smażonych dań, domowych obiadów, słodyczy, nie pije gazowanych napojow ani nie słodzę. Wiadomo, raz na jakiś czas wpadł kawałek pizzy, sernika czy spagetti Ale tak jak mówie, staram się unikać produktów, które zamiast przybliżać mnie do wymarzonej sylwetki - po prostu mnie oddalają. Z boku może to wyglądać rygostycznie, ale mi takie jedzenie smakuje. Też kiedyś miałam świra na punkcie słodyczy, ale jak widać po mnie można się wszystkiego odzwyczaić. Wystarczą chęci i silna wola. Mam taki charakter, że jak się za coś biorę to chcę to zrobić jak najlepiej, przynajmniej się staram
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------
CryBebe tak na marginesie, fajny masz brzuch 
|
|