Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Płyn Loxon 5% - pytanie.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-05, 15:56   #144
ciderwithrosie
Raczkowanie

Dot.: Płyn Loxon 5% - pytanie.

Cytat:
Napisane przez Katazinek Pokaż wiadomość
nie do konca sie zgodze.... zazywalam tabletki revalid i loxon 2 % roznic e bylo widac po miesiacu... wlosy urosly juz gdzies na 7 cm i stoja tak smiesznie ze nie sposob ich nie dostrzec
jako osoba zmagajaca sie z problemem nadmiernie wypadajacych wlosow postanowilam dzialac na wszystkich mozliwych polach manewru...tj
* szampon Seboradin -codziennie( ew. bardzo dobry byl rowniez Pharmaceris do Osłabionych i wypadajacych , - mozna stosowac na zmiane)
* tabletki Revalid 3 x 2 kaps- na dobe
* loxon 2% - 1 x dziennie ale w wiekszej ilosci psikniec
* zdrowa dieta pelna warzyw( fasole szparagowe itp, pomidory, truskawki - wszystko co zawiera jak najwiecej zelaza) jajka i ryby

szczerze mi nie pomogly zadne wcierki bo jak ktos (np ja) ma delikatna skore glowy i wlosy wypadaja , to wiecej z tego szkod niz pozytku
Nie do końca się zgodzę. Biorę suplementy już dobry rok, regularnie. Dopiero teraz zaczynam dostrzegać jakiekolwiek ich działanie. Wypadanie włosów mógł Ci zahamować prędzej Loxon, niż Revalid. To zależy, jak długo wypadają włosy i w jakich ilościach, zanim zacznie się brać jakiekolwiek suplementy. Jeżeli ktoś zadziała od razu, czyli w momencie, kiedy zauważy, że włosy lecą nadmiernie, być może rezultaty suplementacji pojawią się po miesiącu. W innych przypadkach nie mam złudzeń. Rozczulają mnie osoby piszące, że włosy przestały im wypadać po 5 dniach stosowania czegoś tam. OK, może tak, ale to znaczy, że takie osoby nie miały problemu z nadmiernym wypadaniem.
ciderwithrosie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując