Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grudzień za pasem, każda chce już być ze swoim bobasem! Mamusie XI-XII część XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-06, 11:49   #2182
DeKajka
Zakorzenienie

Dot.: Grudzień za pasem, każda chce już być ze swoim bobasem! Mamusie XI-XII część XI

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Karola, pocieszę Cię, że ja już teraz wyglądam jak siedem nieszczęść...W ogóle nie mam siły zadbać o siebie, parę ciuchów noszę na zmianę, maluję się, jak już stwierdzę, że jest baaardzo, baaardzo źle i nie mogę tego zrobić światu Chęć życia w skali od jeden do dziesięć jakieś minus siedem Jedyny plus, że nikt się bardzo nie zdziwi, jak mnie zobaczy po porodzie.
po porodzie ale juz w domu jak sie ogarnelam , umylam glowe i umalowalam to sie napatrzec na siebie nie moglam ..taka bylam piekna ale w szpitalu to byla masakra . Jeszcze podczas porodu placzac cala sie rozmazalam i mialam cala twarz czarna od tuszu .. dobrze ze przed obchodem zdrazylam to zmyc .

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Mąż wrócił własnie ze sklepu i kupił mi wodę do szpitala.... jabłkową i cytrynową obie gazowane się troszczy chłopina
ja mialam smakową i mi zabronily pic .. miala byc zwykla niegazowana

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
Mój TŻ to dziś w nocy z wrażenia nie mógł usnąć że a może się coś rozkręci.
Przedwczoraj w nocy to wystarczyło że go dotknęłam ręką lekko to już się zerwał i krzyczał "już, już!!!"
Uśmiać się można...
a mojego nic nie ruszalo . taki ma mocny sen . Zreszta nawet jak poszlam rodzic a on wrocil do domu to.. usnal . Dopiero jak o 3 nad ranem mu napisalam ze ma syna to sie raczyl obudzic

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora