Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-06, 16:33   #267
agabiwro
Wtajemniczenie

Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VII

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
to straszne
ale kochana tobie nie wolno się denerwować

mój tesć wylądował w szpitalu, we wtorek rano dostał krwotoku z nosa, wczoraj było dobrze a dziś znowu dostał, zatamowac nie mogli, był u lekarza i dostał skierowanie do szpitala ale dzwonił tż i mówił że mają go wypuscić.
u siostry wszystko jest dobrze, dzidzius sobie jeszcze trochę posiedzi,w sobote lub niedziele wyjdzie do domu.
to masz młyn, współczuje

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Ruda- Kochana, bardzo mi przykro. Trzymaj sie kochana i pamietaj, ze nie mozesz sie za bardzo stresowac, bo mały czuje

Wróciłam dziewczyny... jestem lekko zdezorientowana
Ten dermatolog (byłam u innego niz poprzednio) mówił zupełnie co innego niz tamten
Generalnie dostałam leki.. i mam je brac minimum 2msc, do tego steryd do smarowania .. Lekarz bardzo konkretny, szczegółowy, obejrzał wypytał.. Testy kazał odwołac , bo w trakcie takiego wysypu mogąwyjsc złe - tego akurat nie rozumem,ale ok.
No i powiedział ,ze to moze byc atopowe zapalenie skóry
Wypytał czy w dziecinstwie miałam skaze białkowa,alergie itp. Wypisąłm mi dermokosmetyki jakich moge uzywac,dalej mam sie nie malowac.
Czuje sie lekko rozkojarzona, nie wiem skad nagle azs by sie niby wzieło
może lepiej, że to nie alergia. AZS wyleczysz i już, a alergia na całe życie.
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora