|
Dot.: Grudzień za pasem, każda chce już być ze swoim bobasem! Mamusie XI-XII część XI
Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman
właśnie tez jestem tego zdania ale ludzie zaczęłi twierdzić że ciąża kończy się w 38 tygodniu nie wiadomo dlaczego...  takie ☠☠☠☠☠☠☠enie o szopenie.... niech się czasem nie ze****ją... ah...
---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------
to samo jest u nas w rodzinie... ani o tzta ani o moich nie pamiętają.... chociaz może w tym roku zapamietaja bo mam termin 2 dni przed urodzinami więc może..... 
|
zresztą gówien.ko powinno ich to obchodzić, Twoja ciąża twoje dziecko i basta
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------
Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman
właśnie tez jestem tego zdania ale ludzie zaczęłi twierdzić że ciąża kończy się w 38 tygodniu nie wiadomo dlaczego...  takie ☠☠☠☠☠☠☠enie o szopenie.... niech się czasem nie ze****ją... ah...
---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------
to samo jest u nas w rodzinie... ani o tzta ani o moich nie pamiętają.... chociaz może w tym roku zapamietaja bo mam termin 2 dni przed urodzinami więc może..... 
|
nie chcę Ci martwic, ale nie nastawiaj się. O urodzinach dziecka nie pamiętają a wtrącać sie to przez cały czas by teściowa mogła
|