2012-12-06, 20:48
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Cytat:
Napisane przez lala123456789lalak
ulicznica a ile z Nim jesteś ?
Myślę , że lepiej im dać czas . Faceci nie lubią być naciskani . Myślę , że tak jest dobrze jak lubi spędzać z Tobą czas . Chyba powinnaś mu dać trochę więcej czasu i na każdym kroku go chwalić, wspierać . W końcu zrozumie , że nikt inny nie będzie go tak dobrze traktować i zaangażuje się mocniej  Najpierw powinien podbudować swoje ego , bo nigdy nie stworzy normalnego związku z takim mniemaniem o sobie .
|
Haha, nie jestem z nim - spotykamy się tylko, to nowy facet, ale po jakichs 8 - 10 spotkaniach i seksie można chyba wysnuc jakies wnioski co do ciagu dalszego - czy chce sie kontynuowac, czy raczej nie. czy sie podoba, czy nie. Daje slowo, jak uslysze po raz kolejny w tym roku, ze nie jestem w jego typie, to chyba sie powiesze. 
Znowu brakuje inicjatywy i jakiegoś kierunku, w która to strone w ogóle podąża.
Jak widzisz, wspieram go, z rozmowy wynika, ze mówie mu dobre rzeczy na jego temat, ale on nawet nie dziękuje, nie reaguje, jakby był na to głuchy. Ale ile czasu mozna tylko dawać, bez dostawania czegoś w zamian?
I to jeszcze na takim etapie, kiedy teoretycznie obie strony powinny o siebie zabiegać, choćby o głupie spotkanie?
Tymczasem ostatnio to głównie ja chcę się spotkać.
Cytat:
Napisane przez Kwiatuszek133
Ile macie lat? Bo strasznie powaznie slowa uzywaliscie :P
|
Poważne? Ja 24 i on 27.
Cytat:
Napisane przez lala123456789lalak
ulicznica Trzeba być jak wait -Kate i czekać na swojego księcia . Teraz jest w ciaży 
|
William KIEDYŚ mi się bardzo podobał
|
|
|