Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-08, 23:10   #1544
doris888
Rozeznanie

Dot.: Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość

Nic nie dodam, bo to jest dokładnie to, o czym pisałam przez ostanie dwie (?) strony.

Ja nadal obstaje przy swoim, że nie skrytykowałam justysd, tylko Jej konkretne postępowanie. Nikt mi nie zabroni mieć takiego zdania w tym temacie.

Nastrój przed świętami? Mieszany. Z jednej strony, to będą pierwsze święta z Haneczką i z tego powodu się baaardzo cieszę. Z drugiej strony, nie mam czasu na świąteczne porządki i jest mi z tym po prostu źle. Nie mam jakiegoś syfu w domu, ale lubiłam te porządki w stylu: wywalam wszystko z szafy i siedzę pół dnia, przeglądam, oglądam, wyrzucam co niepotrzebne, potrzebne rzeczy skrupulatnie układam. Będzie zrobione wszystko po łebkach i o ile w święta nie będzie mnie to raziło, bo nas nie będzie praktycznie w ogóle w domu, o tyle teraz mnie to dręczy.
tez mi brakuje tego sprzątania
Cytat:
Napisane przez Ewunia_1984 Pokaż wiadomość
hehe mam tak samo Juz męczę męża zeby ubrać choinkę

Moja Niuncia dostała prezent od chrzestnych tego szczeniaczek-pchaczek z fisher price. Reklamuja go teraz często w TV. Niby jeszcze jest na niego za mała, ale juz 3 dzień się nim bawimy, a jak ja posadzę na nim i jeżdzimy po mieszkaniu to są cudne piski radości!!!
strasznie mi sie on podoba ! Ale cena zabójcza!
doris888 jest offline Zgłoś do moderatora